Oğuz

Başarılı
Oyun odanızda kullandığınız ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz fiyat performans ürünleri paylaşır mısınız?
Örnek olması adına kendi bulduğum birkaç ürünü paylaşmak istiyorum.
Klavyedeki ve kasadaki tozları almak adına şu tarz veya şu şekilde ürünler buldum.
Şık ve kullanışlı kulaklık standı olabilir.
Aklıma gelmeyen bir çok şey vardır eminim. Kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız sevinirim.

Crodle Gri Granit Ahşap Ve Siyah Metal Gaming Ps4 Ps5 Xbox Joystick  Controller Tutucu Ve Kulaklık Dikey Sta - Fiyatı, Yorumları

Bende bu var süper. Crodle yazıyor üstünde. Bana birisi hediye almıştı. 2 tane Gamepad, 1 tane kulaklık tutuyor.

Eki Görüntüle 226684
Bende bu var süper. Crodle yazıyor üstünde. Bana birisi hediye almıştı. 2 tane gamepad, 1 tane kulaklık tutuyor.

Gamepad'im yok fakat ileriye dönük düşünürsem güzel duruyor gerçekten. Teşekkürler.

Oyun oynadığım zamanlarda cips falan yerken iş görüyor.

Sürekli ıslak mendil ile uğraşmamak için mantıklı duruyor. Daha öncede denk geldiğim bir ürün. Teşekkürler katkı için.

Hocam kablo tutucu cok ise yariyor. Tavsiye ederim. Almadan once bayağı kotu gorunuyordu şu an daha duzenli.

Ne tarz bir şey önerirsiniz? Ekteki gibi bir masa almayı düşünüyorum. Şu anki masam biraz kötü. Kablo tutucu veya kablo sepeti gibi bir şey düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1770904359321.webp
    1770904359321.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 37
Hocam tekli olanlardan oneririm ben. Ethernet kabloeunu cikaracaginiz zaman butun kablo tutucuyu sokmenize gerek kalmaz hem :)

https://www.printables.com/model/731920-elgato-stream-deck-plus-under-desk-mount bunun waveshare 7 inch ekran ile dokunmatik olarak kendi yaptığım versiyonunu kullanıyorum maaliyeti 2000 bin civarına geldi. Ayrıca bu tutucuya takılmasını sağlayan bir aparatı da var. Özellikle After Effects ve meshmixer gibi kısayol gerektiren programlarda oldukça kullanışlı oluyor. Uygulama olarak da Gemini'ye yaptırdığım electron uygulamasını kullanıyorum.

1770907905039.webp

https://www.printables.com/model/731920-elgato-stream-deck-plus-under-desk-mount bunun waveshare 7 inch ekran ile dokunmatik olarak kendi yaptığım versiyonunu kullanıyorum maaliyeti 2000 bin civarına geldi. Ayrıca bu tutucuya takılmasını sağlayan bir aparatı da var. Özellikle After Effects ve meshmixer gibi kısayol gerektiren programlarda oldukça kullanışlı oluyor. Uygulama olarak da Gemini'ye yaptırdığım electron uygulamasını kullanıyorum.

Eki Görüntüle 226699
Katkınız için teşekkürler eğer odayı geliştirip akıllı oda veya ev sistemine geçersem onun içinde mantıklı duruyor gibi.
Köşe rafı alabilirsiniz. Ben dekor koydum ama siz başka amaçlarla da kullanabilirsiniz. Zart zurt şeyler falan varsa toplar. Şık duruyor.

Eki Görüntüle 226697

Katkınız için teşekkürler. Odamda balkona açılan bir kapı olduğu için faydalanamayabilirim. Veya oda düzeninde değişiklik yapmam gerekebilir fakat konuyu görüpte faydalanmak isteyen biri için yararlı oldu.