Alper Özer

Gelişen
Selam herkese bugün bilgisayarı açtığımda oyuna tıkladığımda "do you want to run the Game safe mode" bu yazı geldi hayıra basarak oyuna girdim oyuna girdikten sonra bilgisaayr fanlarının hızı çok yükselmeye başladı başka oyunlara girdiğim zamanda fanlar çok hızlı dönmeye başladı sıcaklık değerlerimin hepsi normal Smart fan ayarlarımda normal ama hangi oyuna girersem fanlar çok yüksek çalışıyor sebebi nedir sizce.

Valorant'ın Vanguard yazılımı PC'ye yüklüyse oda yapabilir bir zaman bende de vardı CS2 fanlar Turbo motor oluyordu Vanguard'ı sildim düzeldi 2: Yöntem pclere düzenli bakım yaptırıyor musun?

Selam herkese bugün bilgisayarı açtığımda oyuna tıkladığımda "do you want to run the Game safe mode" bu yazı geldi hayıra basarak oyuna girdim oyuna girdikten sonra bilgisaayr fanlarının hızı çok yükselmeye başladı başka oyunlara girdiğim zamanda fanlar çok hızlı dönmeye başladı sıcaklık değerlerimin hepsi normal Smart fan ayarlarımda normal ama hangi oyuna girersem fanlar çok yüksek çalışıyor sebebi nedir sizce.

Çok sorun olacağını sanmıyorum. Benimkiler yavaş çalışıyordu en hızlı moda aldım 1 senedir en hızlı modda çalışıyor bir sorun olmadı hatta daha az ısınıyor daha iyi.

Termal macun kurumuştur ısındığı için fan daha çok çalışıyordur.

Valorant'ın Vanguard yazılımı PC'ye yüklüyse oda yapabilir bir zaman bende de vardı CS2 fanlar Turbo motor oluyordu Vanguard'ı sildim düzeldi 2: Yöntem pclere düzenli bakım yaptırıyor musun?
hocam pcde yok şuan o sadece steamden oyunlar var

Çok sorun olacağını sanmıyorum. Benimkiler yavaş çalışıyordu en hızlı moda aldım 1 senedir en hızlı modda çalışıyor bir sorun olmadı hatta daha az ısınıyor daha iyi.
hocam birden oldu böyle değerlerin hepsi normal masaüstünde chrome vs gezerken problem yok oyunlara girince böyle yapıyor

Termal macun kurumuştur ısındığı için fan daha çok çalışıyordur.
hocam daha dün hava soğutma aldım yeni taktım daha taktığımda da bir sorun yoktu bugün açtım bu yazı çıktı oyuna girince hayır dedim girdim çok yüksek hızda çalışmaya başladı

Hocam PC'de yok şu an o sadece Steam'den oyunlar var.

Hocam birden oldu böyle değerlerin hepsi normal masaüstünde Chrome vs gezerken problem yok oyunlara girince böyle yapıyor.

Hocam daha dün hava soğutma aldım yeni taktım daha taktığımda da bir sorun yoktu bugün açtım bu yazı çıktı oyuna girince hayır dedim girdim çok yüksek hızda çalışmaya başladı.

Sistem geri yükleme yapın en yakın tarihe bakalım çözülecek mi?

O özellik oyun ayarlarıyla ilgili. Genelde Bannerlord ve Call of Duty de oluyor. Normal bir uyarı.