Alper Özer

Gelişen
Selam herkese bugün bilgisayarı açtığımda oyuna tıkladığımda "do you want to run the Game safe mode" bu yazı geldi hayıra basarak oyuna girdim oyuna girdikten sonra bilgisaayr fanlarının hızı çok yükselmeye başladı başka oyunlara girdiğim zamanda fanlar çok hızlı dönmeye başladı sıcaklık değerlerimin hepsi normal Smart fan ayarlarımda normal ama hangi oyuna girersem fanlar çok yüksek çalışıyor sebebi nedir sizce.

O özellik oyun ayarlarıyla ilgili. Genelde Bannerlord ve Call of Duty de oluyor. Normal bir uyarı.

Hocam metro exodusda uyarı verdi ve Witcher 3 girince de aynı şekilde fanlar hızı arttı oldu bu yükselmeler.

Hocam metro exodusda uyarı verdi ve Witcher 3 girince de aynı şekilde fanlar hızı arttı oldu bu yükselmeler.

Olabilir hocam bundan sonra olur mu tekrar aynnısı şu anlık normal her şey.

Hocam AMD Software'den sıfırlama yaptım düzeldi oyunlarda şu an sizce neden kaynaklanmış olabilir.
Sana bir ayar yaptırmış sen sıfırlayınca ayarları sıfırlamışsın. Sorun kalmamış iyi sosyaller.

Olabilir hocam bundan sonra olur mu tekrar aynnısı şu anlık normal her şey.

Gayet normaldir bence. Ben oyunlara girince fanlar bağırıyor 1 senedir en ufak sorun yaşamadım, hatta az çalışması daha büyük sorun bence ısınma sorunu olur bu sefer de.

Sana bir ayar yaptırmış sen sıfırlayınca ayarları sıfırlamışsın. Sorun kalmamış iyi sosyaller.

Gayet normaldir bence. Ben oyunlara girince fanlar bağırıyor 1 senedir en ufak sorun yaşamadım, hatta az çalışması daha büyük sorun bence ısınma sorunu olur bu sefer de.

Hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için iyi sosyaller.