Çözüldü Oyunda metin çevirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 459
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Metin kopyalanamayan sohbet sayfasında herhangi bir dili yazmadan en kolay yöntemle çevirmek istiyorum. Kopyala-yapıştır birkaç yöntem denedim çalışmadı. Sürekli yazarak metin çevirmek gerçekten zor oluyor. PC'de bunu en kolay nasıl yapabilirim, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefondan Google Lens'i açıp çevirme özelliğini açın. Kamerayı metne tutun o metni cevirecektir.
Eğer sorununuzu anladıysam çözüm bu.

Hocam oyun tarayıcı ile tamamen bağlantısız CS2 gibi düşünün

Hocam oyun tarayıcı ile tamamen bağlantısız CS2 gibi düşünün
Ekran alıntısı alip Google Lens'e çevirttirin.

Şu ana kadar ben hep öyle yaptım farklı bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Belki anlık çeviri uygulaması vardır biraz bakacağım.

Ekran alıntısı alip Google Lens'e çevirttirin.

Şu ana kadar ben hep öyle yaptım farklı bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Belki anlık çeviri uygulaması vardır biraz bakacağım.

PC de kullanılabiliyor mu araştıracağım, bu mümkünse olabilir. Telefon vs çok sıkıntılı olur her şeyi PC üzerinden yapmalıyım. Ve olabildiğince basit olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…