oyunindir.vip sitesini kullanmayın!

Kontrol ediyorum genellikle. Sadece oyun indirmek için kullanıyorum. Voices38, RUNE gibi paylaşımlar olursa indiriyorum zaten direkt.

Tekniken aktif bir anti virüsle bu sitelerden indirme yaptığımızda zarar verebilir mi? Asla kapatmazsak.

Bu tarz "yerli" korsan oyun sitelerinin en büyük sorunlarından biri kaynak belirtmemeleri ve üstelik indirdikleri kaynaktan gelen o sitenin .url ve .txt dosyalarını dahi silmeleri. Bu yüzden dosyanın nereden geldiğini bilemiyorsunuz.

Her zaman Pirated Games Mega Thread'i takip ediyorum, o şekilde korsan oyun indiriyorum. Ancak zaten çok az sayıda oyunu korsan indiriyorum. Bu şekilde hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim.

Tekniken aktif bir anti virüsle bu sitelerden indirme yaptığımızda zarar verebilir mi? Asla kapatmazsak.
Dogru duzgun proaktif calisan bir antivirus elbette engelleyebilir ama hicbir antivirus enfekte olmamayi garanti etmez, edemez. False-negative, false-positive gibi durumlar antiviruslerin dogasi geregi yasanabilir. O yuzden antivirus aktif olsa bile dikkatli bir kullanici olmak hep onemli. Problemli oldugunu bildigimiz bir siteden ben sahsen ne olursa olsun indirme yapmazdim.

Katılıyorum. 4 gün önce The Blood of Dawnwalker yeni çıkmıştı, denemek istedim ve torrent üzerinden indirdim. Yaklaşık 15 dakika sonra telefonum çalmaya başladı. Arkadaşlarım Discord hesabımın çalındığını söyledi. Bilgisayarı tarattığımda 3 tane Trojan çıktı. Neyse ki her şeyi kurtardım ama ne olur ne olmaz diye bilgisayara format attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…