Peki güvenli korsan siteleri ile ilgili bir rehber yapar mısınız?
Genel hatlariyla korsan oyun hakkinda bilgi verdigim bir rehberim mevcut. Dogrudan site listeleyen bir rehber yapmam mumkun degil zira bu forumun kurallari buna izin vermez.

Genel hatlariyla korsan oyun hakkinda bilgi verdigim bir rehberim mevcut. Dogrudan site listeleyen bir rehber yapmam mumkun degil zira bu forumun kurallari buna izin vermez.

Teşekkürler.

Buraya göre yapabilirsiniz. Defender' da exclusion folder oluşturun ve SteamRIP ile devam edin. Orijinal Fitten 1337x üzerinden ve SteamRIP' ten hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Aylardır full buralardayım. Sorun olacağını sanmıyorum.

Hayır ben kullanmaya devam edeceğim. Admini ya da yalakası değilim ama ben bir sorun yaşamadım. Virüs sorununu her releaserda yaşama ihtimaliniz var.

Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı!
Herhangi bir sektörde yerli malı diye kullanan hiç kimseyi memnun görmedim. Ne telefon, ne bilgisayar, ne laptop, ne oyun, ne otomotiv.

Ülkemizde son yıllarda korsan tüketiminin ciddi bir şekilde arttığı bariz. Ama söz konusu korsan olunca bilinçli ve dikkatli kullanım elzem. En ufak bir yanlış hareketiniz bile ciddi komplikasyonlara yol açabilir.

Bu siteyi bilirsiniz, Türkiye'de oldukça popüler bir sitedir ve kullanan kişi sayısı da çok fazladır. Yıllardır birçok kullanıcı hakkında "güvenilir, ben kullandım hiçbir sorun yaşamadım" der ama son zamanların verilerine baktığımızda pek iç açıcı bir tablo göremiyoruz. Her şeyden önce zaten ben en başından beri her yerde söylüyordum, yerli sitelerin kullanılmaması gerektigini. Bu sitede bizzat malware içeren bir oyun gördüğümü de söylemiştim. Eğer internet forumlarında "virüs yedim, ne yapmalıyım?" "bilgisayarıma virüs girmiş olabilir" tarzı konulara göz atarsanız, çoğunun söylediği şey " oyunindir.vip sitesinden oyun indirdim, sonra böyle oldu" oluyor. Hesapları çalınıyor, sosyal medya ağlarında ekli arkadaşlara phishing bağlantılar gönderiliyor. Birçoğu da bu malum siteden indirdikten sonra bu sorunları yaşıyor.

@ElonXMusk arkadaşımız da bunlardan biriydi mesela. Geçenlerde bilgisayarına virüs bulaşmıştı ve Discord, Instagram hesaplarını etkilemişti ve kendisi bu sorunları yaşamadan hemen önce bu malum siteden oyun indirmiş.

Hep söylediğim gibi şimdi tekrar söylüyorum: Doğru düzgün kaynak vermeyen, nereden aldığı belli olmayan, zaman zaman zararlı dağıtımcılardan alıp da kendi sitesinde yayımlayan bu sitelerden uzak durun; güvenliğiniz için kullanmayın!

Derin denizlerde bol şans. Yanlış sulara girmeyin. 😉

3 gün önce o siteden oyun indirmeye çalıştım. Linke basınca gitmesi gereken link değil malware içeren linke gönderiyordu. Önceden böyle değildi veya reklam engelleyiciden dolayı göremiyordum. Oradan oyun/dosya indirecekler dikkat etsin. Orijinal indirme linki temiz olsa bile başka linke yönlendiriyor.

Ülkemizde son yıllarda korsan tüketiminin ciddi bir şekilde arttığı bariz. Ama söz konusu korsan olunca bilinçli ve dikkatli kullanım elzem. En ufak bir yanlış hareketiniz bile ciddi komplikasyonlara yol açabilir.

Bu siteyi bilirsiniz, Türkiye'de oldukça popüler bir sitedir ve kullanan kişi sayısı da çok fazladır. Yıllardır birçok kullanıcı hakkında "güvenilir, ben kullandım hiçbir sorun yaşamadım" der ama son zamanların verilerine baktığımızda pek iç açıcı bir tablo göremiyoruz. Her şeyden önce zaten ben en başından beri her yerde söylüyordum, yerli sitelerin kullanılmaması gerektigini. Bu sitede bizzat malware içeren bir oyun gördüğümü de söylemiştim. Eğer internet forumlarında "virüs yedim, ne yapmalıyım?" "bilgisayarıma virüs girmiş olabilir" tarzı konulara göz atarsanız, çoğunun söylediği şey " oyunindir.vip sitesinden oyun indirdim, sonra böyle oldu" oluyor. Hesapları çalınıyor, sosyal medya ağlarında ekli arkadaşlara phishing bağlantılar gönderiliyor. Birçoğu da bu malum siteden indirdikten sonra bu sorunları yaşıyor.

@ElonXMusk arkadaşımız da bunlardan biriydi mesela. Geçenlerde bilgisayarına virüs bulaşmıştı ve Discord, Instagram hesaplarını etkilemişti ve kendisi bu sorunları yaşamadan hemen önce bu malum siteden oyun indirmiş.

Hep söylediğim gibi şimdi tekrar söylüyorum: Doğru düzgün kaynak vermeyen, nereden aldığı belli olmayan, zaman zaman zararlı dağıtımcılardan alıp da kendi sitesinde yayımlayan bu sitelerden uzak durun; güvenliğiniz için kullanmayın!

Derin denizlerde bol şans. Yanlış sulara girmeyin. 😉

Çok haklısınız ben zamanında bu siteden indirdiğim oyunlardan dolayı CMD falan Rusça olmuştu bilgisayarı açıyorum .ru lu site falan açılıyordu bunu çözmek için antivirüs indirecektim hizmetlerden o kadar çok ayar kapamışlarki her indirme sırasında uyarı veriyor kapanıyordu antivirüs yükleme sırası Windows'un bir uygulama gibi indirip taratıyordun orada 19 tane virüs gördüm direk her şeyi formatladım hocam bir daha oyun indirirken .ru sitesi görürsem kesinlikle kaçarım oradan zamanında arkadaşma mailden bilgilerini atıp para istemişlerdi.

Son düzenleme:
Eskiden Sağlamindir diye site vardı onu kullanırdım. Sonra Steam'e el verdik. Çok fazla da kaçak göçek crackli bir şey indirmedim.