fortunee 109
Üstün
@Hermione Jean Granger benim bildiğim yani genel tüm oyun indirme Torrent siteleri Türk olarak, yabancı kaynaklardan alıp siteye yüklemiyor mu? Bir nevi çalıyorlar.
Evet, bu tarz yerli siteler kendisi kirmiyor. Paketleri baska yabanci kaynaklardan alip da kendi sitelerinde yayimliyorlar. oyunindir.vip ise Qoob gibi viruslu repacker'larin paketlerini yayimlayabiliyor konuda bahsettigim gibi.@Hermione Jean Granger benim bildiğim yani genel tüm oyun indirme Torrent siteleri Türk olarak, yabancı kaynaklardan alıp siteye yüklemiyor mu? Bir nevi çalıyorlar.
Eki Görüntüle 280027
Ben oyuna para vermem virüs girerse girsin Defender'im bile kapalı ki daha crack oyundan dolayı başıma bir şey bile gelmedi ki dikkatli olursanız biraz bilgisayar kullanırken virüs de girmez sisteminize.
Ben de catir cutur korsan kullaniyorum ama evet, riskli bir yaklasim. Isletim sisteminin guncel olmasi, bir antivirus kullanmak ve onune gelen her siteyi kullanmamak onemli bir durum.Tamam, bende de kapalı Defender ama bu şekilde yaklaşımı doğru değil.
Ben de catir cutur korsan kullanıyorum ama evet, riskli bir yaklasim. Isletim sisteminin guncel olmasi, bir antivirus kullanmak ve onune gelen her siteyi kullanmamak onemli bir durum.
Virus girerse girsin dusuncesi dogru degil. Modern Malware'ler eskisi gibi bilgisayari trollemekten ibaret degil. Cok ciddi sonuclara yol acabilir. Banka hesaplarini, sosyal medya hesaplarini, e-posta adreslerini, mahremiyet iceren verileri calabilir; sizin hesabinizdan sizin adiniza baska insanlara da zararli baglantilar gonderebilir.
Dijital okur-yazarlik ve sanal mahremiyete onem vermek zorunlu boyle bir devirde.