Oyunlar artık eskisi gibi eğlenceli değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8461
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar

8461

Uzman
Eskiden hep Rocket League oynardım ve gerçekten eğleniyordum. Hatta 800 saatim vardı. Bilgisayarımda 4-6 tane oyun yüklüydü ve hepsine girip arkadaşlarımla oynuyordum. Ama artık oyunlar eskisi kadar eğlenceli gelmiyor. Çok çabuk sıkılıyorum ya da en ufak hatamda sinirlenip çıkıyorum. Sizde de böyle oluyor mu? Bilgisayarımda Steam, Epic Games hiçbiri yüklü değil artık.

Aslinda ben buyumekle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim babam 45 yasinda ama hala oyun delisi. Bir suru sebep var.

1. Oyundan sıkılmıs olabilirsiniz. Cozumu ise baska oyunlara gecmek olabilir.
2. Kafaya taktiginiz bir sorun olabilir. Cozumu ise ilk once o sorunu cozmek olabilir.
3. Hayati fazla ciddiye almakta buna sebep olabilir.
4. Saglik sorunlarindan kaynakli olabilir.

Bilgisayar başında çok uzun zaman ayırıyorsan bundan kaynaklı bir doyum olabilir. Bu yüzden artık oyun oynamak keyifli gelmiyordur. Başka uğraşlar bulup oyunlarda biraz uzaklaşırsan rahatlarsın bu konuda. Ancak benim dediğim sadece bir alternatif. Benden önceki mesajlara da katılıyorum, hepsinin haklılık payı var.

Farklı tatları denemek işe yarayabilir. Farklı kategorideki oyunları denemek vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…