Eskiden hep Rocket League oynardım ve gerçekten eğleniyordum. Hatta 800 saatim vardı. Bilgisayarımda 4-6 tane oyun yüklüydü ve hepsine girip arkadaşlarımla oynuyordum. Ama artık oyunlar eskisi kadar eğlenceli gelmiyor. Çok çabuk sıkılıyorum ya da en ufak hatamda sinirlenip çıkıyorum. Sizde de böyle oluyor mu? Bilgisayarımda Steam, Epic Games hiçbiri yüklü değil artık.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Farkli dertler olunca oyuna verecek kafa kalmiyor.
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
RimWorld gir.
vladimirputin
Becerikli
Aslinda ben buyumekle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim babam 45 yasinda ama hala oyun delisi. Bir suru sebep var.
1. Oyundan sıkılmıs olabilirsiniz. Cozumu ise baska oyunlara gecmek olabilir.
2. Kafaya taktiginiz bir sorun olabilir. Cozumu ise ilk once o sorunu cozmek olabilir.
3. Hayati fazla ciddiye almakta buna sebep olabilir.
4. Saglik sorunlarindan kaynakli olabilir.
Loutermilch 42
Üstün
Oyunlar artık sıkıcı değil, sen artık oyunlardan sıkılıyorsun.
Hybrid Theory 42
Üstün
Bilgisayar başında çok uzun zaman ayırıyorsan bundan kaynaklı bir doyum olabilir. Bu yüzden artık oyun oynamak keyifli gelmiyordur. Başka uğraşlar bulup oyunlarda biraz uzaklaşırsan rahatlarsın bu konuda. Ancak benim dediğim sadece bir alternatif. Benden önceki mesajlara da katılıyorum, hepsinin haklılık payı var.
Lacan 5
Üstün
- Makaleler
- 82
Farklı tatları denemek işe yarayabilir. Farklı kategorideki oyunları denemek vs.Eskiden hep Rocket League oynardım ve gerçekten eğleniyordum. Hatta 800 saatim vardı. Bilgisayarımda 4-6 tane oyun yüklüydü ve hepsine girip arkadaşlarımla oynuyordum. Ama artık oyunlar eskisi kadar eğlenceli gelmiyor. Çok çabuk sıkılıyorum ya da en ufak hatamda sinirlenip çıkıyorum. Sizde de böyle oluyor mu? Bilgisayarımda Steam, Epic Games hiçbiri yüklü değil artık.