Alıyor musunuz?

• Evet alıyorum

Oy: 18 28,6%
  • Hayır almıyorum

Oy: 45 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Korsan patlatiyorum. Yani istesem de para ayiramam su an. Benim oyunlarini korsan oynamam onlara bir kayipta bulunmuyor. Ayirabilecek param olsa da vermesem hadi neyse de yok yani. Ha oynamamisim ha korsan oynamisim adam icin degisen bir sey olmaz. Bedava reklamini yaparim oyun guzelse :rofl:

Bir oyun parasına Paris, Berlin, Stockholm ve Roma gibi birçok şehir için gidiş-dönüş bileti alabildiğimi ve üzerine para bile kaldığını fark ettiğimden beri sadece gerçekten sevdiğim oyunları satın alıp oynuyorum. Beş dakikada en çok nasıl para kazanılır düşüncesiyle yapılan ve çok emek verilmeyen oyunlara €60 vermek pek mantıklı gelmiyor. Çok iyi bir indirim gelirse düşünebilirim ama €60 gerçekten bayılmadığınız bir oyun için bence fazla. En son bitirdiğim oyun sanırım Cyberpunk 2077 idi. Uzun zamandır oyun oynamadım ama en son Resident Evil: Village'ı da satın almıştım. Oynamak için vaktim olmadığı için bitiremedim. :D

Artık oyun almıyorum. Optimizasyon özürlüsü oyuna gidip te 1500₺ vermem. İyi oyun olsa 10000₺ yine veririm. Ama hak etmiyor. Steam'de bile en son 7 ay önce aldım.

İndirimleri bekliyorum olabildiğince almaya çalışıyorum. Zaten fazla oyun oynayan bir insan değilim.