Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Korsan patlatiyorum. Yani istesem de para ayiramam su an. Benim oyunlarini korsan oynamam onlara bir kayipta bulunmuyor. Ayirabilecek param olsa da vermesem hadi neyse de yok yani. Ha oynamamisim ha korsan oynamisim adam icin degisen bir sey olmaz. Bedava reklamini yaparim oyun guzelse
MediaMarkt'ta konsol oyunlarını hızlı koşarak alıyorum , PC oyunlarını crackli oynuyorum artık.
RockyHighway79
Üstün
Bir oyuna en fazla 500 lira veririm, 500 liranın üstüne çıkarsam hayatımı sorgularım.
Korsan ile satın alma karışık takılıyorum. Genelde oynadığım oyunlar 20 yıllık olduğundan, çoğunu edinmenin tek yolu korsan oluyor.
Bazılarını korsan oynayıp sonra satın aldım.
Bazılarını korsan oynayıp sonra satın aldım.
- Makaleler
- 1
Bir oyun parasına Paris, Berlin, Stockholm ve Roma gibi birçok şehir için gidiş-dönüş bileti alabildiğimi ve üzerine para bile kaldığını fark ettiğimden beri sadece gerçekten sevdiğim oyunları satın alıp oynuyorum. Beş dakikada en çok nasıl para kazanılır düşüncesiyle yapılan ve çok emek verilmeyen oyunlara €60 vermek pek mantıklı gelmiyor. Çok iyi bir indirim gelirse düşünebilirim ama €60 gerçekten bayılmadığınız bir oyun için bence fazla. En son bitirdiğim oyun sanırım Cyberpunk 2077 idi. Uzun zamandır oyun oynamadım ama en son Resident Evil: Village'ı da satın almıştım. Oynamak için vaktim olmadığı için bitiremedim.