Alıyor musunuz?

• Evet alıyorum

Oy: 18 28,6%
  • Hayır almıyorum

Oy: 45 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Uzun suredir bekledigim bir oyunsa evet, aliyorum. 1-2 gun oynadiktan sonra ebediyen kutuphanemde bir daha acilmamak uzere duruyor.

Şu yeni fiyatlar beni iyice "korsan oley!" moduna soktu. Harbiden oynamak istediğim bir oyun olursa korsan indiriyorum. Gerçi öylesi tek tük oluyor. Şimdilik alıp stok yaptığım oyunlara yumuluyorum. Daha hepsini bitiremedim bile.

Oyunlar çok pahalı, bilmediğim bir şey söyle diyeceksiniz şunu söyleyeyim eskiden yani 2010'lu yıllarda daha çoğu insan Steam ne dahi bilmiyor iken, Steam yine dolar kurundayken ben 12 yaşında bir çocuk olarak harçılığımdan para biriktirip Elder Scroll Skyrim'i 70$'a pre-order yapabiliyordum. Şu an 26 yaşındayım iyi bir gelirim var, maddi kaygım yok ama bir oyuna 300₺'den fazla para verecek cesaretim yok.

Zaten belli bir yaştan sonra bunun ne kadar gereksiz olduğunu da anladım çünkü her gün yüzlerce oyun yayınlanıyor, oynanacak oyun kıtlığı yok. Black Myth:Wukong yeni çıktı diye gidip ona 60$ vereceğime 3-4 ay önce çıkmış AAA diğer oyunları çok daha ucuza alıp oynayabilirken neden bir oyunu hemen oynamak için devasa miktarda fark ödeyeyim ki ? Oyun bir yere kaçmıyor sonuçta.