• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Oyunlar çok pahalıyken yine de satın alıyor musunuz?

Alıyor musunuz?

• Evet alıyorum

Oy: 18 28,6%
  • Hayır almıyorum

Oy: 45 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Çok ilgi duyduğum bir oyunsa alıyorum. Korsanda güncellemeyle uğraşması ayrı dert güvenli kaynak bulması ayrı dert. Gerçi binlerce lira verdiğim ürünün korsanı da yok, direkt almayıp oynamıyorum da o zaman.

Resident Evill Village idi sanirim ön siparisle 90 €'ya aldim. Oyunu seviyorsam verdigim paraya hic acimam
Olmadığından biz de, elimiz gitmiyor. Yani bireysel olarak benim param yok, ailemden de alamam. Bir de oyunlar aşırı "casual" geliyor. Ondan para vermek içimden hiç gelmiyor. Bu algımı da kıramadım hiç.

Olmadığından biz de, elimiz gitmiyor. Yani bireysel olarak benim param yok, ailemden de alamam. Bir de oyunlar aşırı "casual" geliyor. Ondan para vermek içimden hiç gelmiyor. Bu algımı da kıramadım hiç.

Para olmayinca almamak en mantiklisi elbette. Ama seriyi cok seviyorsam ve param varsa hep eklemisimdir kütüphaneye. Simdi baktim Steam'den tam 1000 küsür oyun satin almisim

Para olmayinca almamak en mantiklisi elbette. Ama seriyi cok seviyorsam ve param varsa hep eklemisimdir kütüphaneye. Simdi baktim Steam'den tam 1000 küsür oyun satin almisim
Bak ondan değil. Ben de normal de harcarım çok istediğim oyun olsa yaparım yani ama çok casual ve sıradan geliyor tüm oyunlar artık. Oyunlardan soğudum.

Steam'den oyun satın almayı bıraktım. Mesela Fortnite'a para yatıra yatıra hesabımda Epic ödüllerinden 110 TL değerinde kupon birikmişti, bir de yılbaşı indirimi vardı ve RDR 2'yi yılbaşında 220 liraya almıştım.

Aldığım en pahalı oyun 30 dolara Sekiro. Maalesef souls like oyunları pek indirime girmiyor. 10 dolar üstü oyun almadım.

Elimdeki oyunlarla idare ediyorum. Önceden dizdiğim hesap yeterli oluyor. Sadece geçenlerde sevdiğim bir oyunun 2.sini crack indirmek zorunda kalmıştım. Bir çiftlik oyunuydu ve 400 TL veremezdim. 1. oyunu orijinal bitirmiştim.

Aldığım en pahalı oyun 70TL'ye Witcher 3 geçen yıl yaz indiriminden aldım onu da bir müddet crack oynadım bana kalırsa zaten alamayacağım bir oyunu crack oynamak o yüzden satın almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…