Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enessylu

Uzman
Herkese merhaba, halihazırda Ryzen 5 9600X işlemcisini, CL30 6000 MHz ve RTX 4070 Ti Super ile kullanmaktayım. Şimdi piyasada "X3D" oyun işlemcileri mevcut. Bunlar gibi olamaz elbette kullandığım işlemci, fakat asıl amacım GTA 6 oynamak. Günümüzdeki bütün oyunları neredeyse 4K'da ultrada oynuyorum akıcı bir şekilde. İşlemci yükü 1080p de biniyor. Bende bu kartı kullanıyor isem 1080p ile işim yok mantıken. Bu arada monitörüm ise 2K. Kullandığım işlemci, GTA 6 için yeterli olur mu? En kötü bari keşke 9700X alsaydın kardeşim mi derdiniz yoksa? Yani ileride bu işlemcim sorun oluşturur mu GTA 6 gibi NPC'si bol açık dünya oyunların da? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Bilişenlerim ise:
  • Monitör: ASUS ROG STRIX XG27ACS
  • Kasa: ASUS TUF GAMİNG GT 502 BEYAZ
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi
  • Ekran kartı: ASUS TUF GAMİNG RTX 4070 Ti SUPER OC.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
  • RAM: 32 GB: Corsair Vengeance ARGB 16x2 DDR5 CL30 6000 MHz
  • Sıvı soğutma: Corsair iCUE H100 ARGB 240M.
  • Güç kaynağı: Corsair RM850e 850+80 Plus Gold Full MODULER ATX 3.0
  • Depolama: Samsung 2TB M2. NVMe 6500 MB okuma.

Herkese merhaba, halihazırda Ryzen 5 9600X işlemcisini, CL30 6000 MHz ve RTX 4070 Ti Super ile kullanmaktayım. Şimdi piyasada "X3D" oyun işlemcileri mevcut. Bunlar gibi olamaz elbette kullandığım işlemci, fakat asıl amacım GTA 6 oynamak. Günümüzdeki bütün oyunları neredeyse 4K'da ultrada oynuyorum akıcı bir şekilde. İşlemci yükü 1080p de biniyor. Bende bu kartı kullanıyor isem 1080p ile işim yok mantıken. Bu arada monitörüm ise 2K. Kullandığım işlemci, GTA 6 için yeterli olur mu? En kötü bari keşke 9700X alsaydın kardeşim mi derdiniz yoksa? Yani ileride bu işlemcim sorun oluşturur mu GTA 6 gibi NPC'si bol açık dünya oyunların da? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Bilişenlerim ise:
  • Monitör: ASUS ROG STRIX XG27ACS
  • Kasa: ASUS TUF GAMİNG GT 502 BEYAZ
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi
  • Ekran kartı: ASUS TUF GAMİNG RTX 4070 Ti SUPER OC.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
  • RAM: 32 GB: Corsair Vengeance ARGB 16x2 DDR5 CL30 6000 MHz
  • Sıvı soğutma: Corsair iCUE H100 ARGB 240M.
  • Güç kaynağı: Corsair RM850e 850+80 Plus Gold Full MODULER ATX 3.0
  • Depolama: Samsung 2TB M2. NVMe 6500 MB okuma.
Hocam çok iyi grafikler için bile bayağı yeterli. Sizin amacınız gördüğünüz her şeyi ultra ayara alıp, Dlss açmadan zorlamak değilse Gta 6 için çok iyi bir sistem.

Hocam çok iyi grafikler için bile bayağı yeterli. Sizin amacınız gördüğünüz her şeyi ultra ayara alıp, Dlss açmadan zorlamak değilse Gta 6 için çok iyi bir sistem.
Valla şeytan dürtmüyor değil açıkcası, MSI MPG X870E EDGE Ti Wi-Fi ile X3D ibareli bir işlemci almayı düşünüyorum oyun çıkmaya yakın, ne bileyim insanlar 6 çekirdekli işlemci kötü heleki GTA tarzı oyunlar da deyince böyle bir konu açmak istedim

Valla şeytan dürtmüyor değil açıkcası, MSI MPG X870E EDGE Ti Wi-Fi ile X3D ibareli bir işlemci almayı düşünüyorum oyun çıkmaya yakın, ne bileyim insanlar 6 çekirdekli işlemci kötü heleki GTA tarzı oyunlar da deyince böyle bir konu açmak istedim
Hocam şeytanı kovun. Size bela olacak. Biraz dua edin. 😅 İşlemciniz bayağı yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm