Menace

Becerikli
Bir arkadaş bu sorunu alıyor LoL'e falan giremiyor NVIDIA Denetim Masası ekran kartını görmüyor ekran kartı 2070 Super ne yapılmalı?

1758312144237.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bana "Güvenli modun açık mı kapalımı olduğuna nasıl bakabiliriz." diye sordun. Ben de sana "ekranin dört kosesinde guvenli mod yazar, cozunurlukte dusuk olur" dedim. Bu senin sorunun cevabi idi. 😺

Sen bana "güvenli modun açık mı kapalımı olduğuna nasıl bakabiliriz." diye sordun. Ben de sana "ekranin dört kosesinde guvenli mod yazar, cozunurlukte dusuk olur" dedim. Bu senin sorunun cevabi idi. 😺

Onu anladım zaten kapalı olduğunu anladım ekranı siyah değil köşelerinde yazı yazmıyor açtıktan ve sürücüyü kaldırdıktan sonra eski haline gelip eskisi gibi nasıl normal kullanılıcağını sordum ben.

1 - Verdigim linkten DDU'yu indir.
2 - Nvidia'nin sitesinden guncel surucuyu indir.
3 - Verdigim Youtube videosundaki anlatima gore Windows'u guvenli moda sok. Guvenli moda girebildiysen dort kosede guvenli mod yazar. Oradan anlarsin guvenli modda oldugunu.
4 - DDU'yu kullanarak Nvidia surucusunu kaldir. Nasil yapilacagini bilmiyorsan buraya alta ekledigim youtube videosundan ogreneblirsin.
5 - Bİlgisayari yeniden baslat. Normal modda acilir. Ekranin koselerinde güvenli mod yazisi olmaz.
6 - Nvidia'nin sitesinden indirmis oldugunu surucuyu kur.

1 - verdigim linkten DDU'yu indir.
2 - NVIDIA'nin sitesinden guncel surucuyu indir.
3 - verdigim YouTube videosundaki anlatima gore Windows'u guvenli moda sok. Guvenli moda girebildiysen dort kosede guvenli mod yazar. Oradan anlarsin guvenli modda oldugunu.
4 - DDU'yu kullanarak NVIDIA surucusunu kaldir. Nasil yapilacagini bilmiyorsan buraya alta ekledigim YouTube videosundan ogreneblirsin.
5 - bilgisayari yeniden baslat. Normal modda acilir. Ekranin koselerinde güvenli mod yazisi olmaz.
6 - NVIDIA'nin sitesinden indirmis oldugunu surucuyu kur.

Teşekkürler.