Detaylar
Kim cevapladı?Menace
Becerikli
Dostum, yapman gerekeni anlattim. Ister yap ister yapma. Her şeyin de etrafindan dönmeye calismayin yahu. Yapilmasi gereken bu.![]()
Sordum sadece hocam normal bir kullanıcı çözünürlüğü düşük kullanmak istemez doğal olarak dediklerini anladım sıkıntı yok.
Menace
Becerikli
Sen bana "güvenli modun açık mı kapalımı olduğuna nasıl bakabiliriz." diye sordun. Ben de sana "ekranin dört kosesinde guvenli mod yazar, cozunurlukte dusuk olur" dedim. Bu senin sorunun cevabi idi.![]()
Onu anladım zaten kapalı olduğunu anladım ekranı siyah değil köşelerinde yazı yazmıyor açtıktan ve sürücüyü kaldırdıktan sonra eski haline gelip eskisi gibi nasıl normal kullanılıcağını sordum ben.
1 - Verdigim linkten DDU'yu indir.
2 - Nvidia'nin sitesinden guncel surucuyu indir.
3 - Verdigim Youtube videosundaki anlatima gore Windows'u guvenli moda sok. Guvenli moda girebildiysen dort kosede guvenli mod yazar. Oradan anlarsin guvenli modda oldugunu.
4 - DDU'yu kullanarak Nvidia surucusunu kaldir. Nasil yapilacagini bilmiyorsan buraya alta ekledigim youtube videosundan ogreneblirsin.
5 - Bİlgisayari yeniden baslat. Normal modda acilir. Ekranin koselerinde güvenli mod yazisi olmaz.
6 - Nvidia'nin sitesinden indirmis oldugunu surucuyu kur.
2 - Nvidia'nin sitesinden guncel surucuyu indir.
3 - Verdigim Youtube videosundaki anlatima gore Windows'u guvenli moda sok. Guvenli moda girebildiysen dort kosede guvenli mod yazar. Oradan anlarsin guvenli modda oldugunu.
4 - DDU'yu kullanarak Nvidia surucusunu kaldir. Nasil yapilacagini bilmiyorsan buraya alta ekledigim youtube videosundan ogreneblirsin.
5 - Bİlgisayari yeniden baslat. Normal modda acilir. Ekranin koselerinde güvenli mod yazisi olmaz.
6 - Nvidia'nin sitesinden indirmis oldugunu surucuyu kur.
Menace
Becerikli
1 - verdigim linkten DDU'yu indir.
2 - NVIDIA'nin sitesinden guncel surucuyu indir.
3 - verdigim YouTube videosundaki anlatima gore Windows'u guvenli moda sok. Guvenli moda girebildiysen dort kosede guvenli mod yazar. Oradan anlarsin guvenli modda oldugunu.
4 - DDU'yu kullanarak NVIDIA surucusunu kaldir. Nasil yapilacagini bilmiyorsan buraya alta ekledigim YouTube videosundan ogreneblirsin.
5 - bilgisayari yeniden baslat. Normal modda acilir. Ekranin koselerinde güvenli mod yazisi olmaz.
6 - NVIDIA'nin sitesinden indirmis oldugunu surucuyu kur.
Teşekkürler.
Menace
Becerikli
Rica ederim de cozuldu olarak isaretleme daha. Islem bitmeden cozuldugunu nereden biliyorsun ki? Belki başka sorun var.![]()
Doğru
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-