Oyunlara para veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 356

Oyunlara para ödüyor musunuz?

• Evet

Oy: 7 70,0%
  • Hayır

Oy: 3 30,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Yıllarca Warband ve Skyrim'i korsan oynadım. Ama 2021'de ikisini de satın aldım. Çünkü geç de olsa o dünyaları yaratan insanların emeğine saygı duymak istedim. Ama öğrenci olsam büyük ihtimal satın alamazdım. O yüzden size "Satın alın! Emek ulan emek!" diyemem. Durumunuz olunca almayı tercih edebilirsiniz.

Maalesef satın alım işlemi gerçekleştiremiyorum Steam ve Epic Games'ten. Kredi kartını deniyorum hata veriyor normal kartımı deniyorum hata veriyor. O yüzden biraz soguttu açıkçası bu durum. Ve kullanmıyorum kafam rahatladı artık:hahaha: tarayıcı oyunlarına bakıyorum bu zamanlar, Valorant ara ara giriyorum.

@Quivkosy, birkaç sorum olacaktı.

Tahmini ne kadar harcama yaptınız? Tam olarak neler satın aldınız? Kredi mi yoksa Pass veya paketler mi? En önemlisi kaç senelik oyuncusunuz?

LoL'e 22K para yatırdım 4 sene içinde ve pişman değilim aynı şekilde de Steam hesabıma da 870 dolarlık oyun almışım.
Bazı oyunlar dışında crack indirdiğim de oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oyunlara para veriyorum, Steam dolar kuruna geçtikten sonra para vermem dedim ama yine de oyun almaya devam ediyorum.

Bugün almazsam yarın daha da pahalı hatta indirim beklersen indirimde bile tam fiyat parasına denk gelecek bir fiyat ödeyebilirsin.

Mesela Starfield ilk on sipariş açıldığında 900TL idi şu an indirimde bu fiyatlar da geziyor, bunun gibi çok örnek var.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt