Merhaba arkadaşlar. Oyunların Türkçe dil desteğiyle çıkması için başlatılan bu kampanyaya sizin de destek olmanız bizi çok mutlu eder.
Gerçekten Mustafa Kadir adlı YouTuber arkadaşımızı içtenlikle tebrik ediyorum, kutluyorum; helal olsun. Oyunların Türkçe dil destekli çıkması için elinden geleni yapıyor, gerekirse firmalara mesaj yoluyla ulaşıp baskı bile yapıyor. Ben de bu sefere katılıp uğraşıyorum. Sadece ilgili oyunları istek listenize almanız bile yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. YouTube kanalı, X ve Steam linklerini aşağıya bırakıyorum:
Oyunları oynamaktan daha fazlası! https://www.youtube.com/MstafaKadir https://www.twitter.com/MstafaKadir https://www.instagram.com/mustafakadirce YouTube Twitter Instagram
Polonya, GTA IV'de Lehçe yok diye nasıl sert boykot yapmıştı? Bir ülkede neredeyse hiç satamamak adamları nasıl korkutmuştu?
Türkiye'de durum ne peki? Asla Türkçe gelmeyecek. Neden? Boykotu yapan 3-5 kişi kalıyor. Alanların keyfi yerinde:
Bizim boykotumuzdan ne olur ya.
İngilizce oynarız.
Herkes alırken ben almazsam olmaz.
Rockstar'ın Türkiye'de satmaması Rockstar'ın umrunda olmaz.
Tabii canım. Hiç Türkiye'de satamasın bak nasıl pazar önem kazanıyor.. Anlatamadık ki.
Unutun Türkçe işini artık... Ne yaparsak yapalım kendi ülkemizde satın alacak kitle var.
Buna katılıyorum ama mecburen karınca olayı misali destek gösterireseniz bir şey olmaz yani çok bir şey kaybetmezsiniz ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum
1. oyun Witchfire
2.oyun Clutch.
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Metro 2039.
5.oyun A Plague Tale Legacy,
6. oyun No Rest for the Wicked Türkçe dil destekli gelecek oyun 1.0' güncellemesi ile oyun tam sürüme kavuştuğunda Türkçe dil eklenecek.
7. oyun the war of the worlds: Siberia.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.
Bizim boykot kültürümüz yok; bu işler çok zor. Ben Türkçe olmayan oyunları olabildiğince almıyorum. PlayStation'da hiç almıyorum Türkçe olmayan oyunları.
İşte Mustafa Kadir arkadaşımız uğraşıyor ve Türkçe dil destekli olmaları için çalışıyor ve yapıyor da, birçok kez şahit oldum. Bazı YouTuber'lar önünü kesmeye çalışsa da, mecbur firmalara sesimizi bir şekilde duyurmalıyız.
İşte Mustafa Kadir arkadaşımız uğraşıyor ve Türkçe dil destekli olmaları için çalışıyor ve yapıyor da, birçok kez şahit oldum. Bazı YouTuber'lar önünü kesmeye çalışsa da, mecbur firmalara sesimizi bir şekilde duyurmalıyız.
GTA 6 meselesinde genel kitleyi değil tüm yayıncıları ikna etmeye çalışmalı. Sonra ne kadar influencer varsa ve "Ben Türkçe olmadığı için İngilizce bilsem de almıyorum ve yayınını yapmıyorum." dedirtirse o zaman boykotun etkisi olur. X'de veya Steam Community'de sadece kitle sitede gezince göreceği yerlere yazarak yapılmaz bu iş.
GTA 6 meselesinde genel kitleyi değil tüm yayıncıları ikna etmeye çalışmalı. Sonra ne kadar influencer varsa ve "Ben Türkçe olmadığı için İngilizce bilsem de almıyorum ve yayınını yapmıyorum." dedirtirse o zaman boykotun etkisi olur. X'de veya Steam Community'de sadece kitle sitede gezince göreceği yerlere yazarak yapılmaz bu iş.