Deniz744

Başarılı
Oyunlara ve özellikle Hotline Miami'ye kendim Türkçe yama yapmak istiyorum. Türkçe karakter kullanmayacağım ve hiçbir şey bilmiyorum, bana maymuna anlatır gibi hangi dosyanın ne işe yaradığını ve nasıl yapacağımı anlatacak var mı? Özellikle hangi aletleri kullanacağım da önemli, ChatGPT ile bir şeyler denedim fakat dil dosyalarını bulamıyorum Hotline Miami'de.

İlk önce hangi oyun motoru ve dil ile yazıldığını öğren. Sonra ona uygun metin çıkarıcı program bulman gerek.

"
Oyun, gamemaker Studio oyun motoru ve gamemaker language (gml) programlama dili kullanılarak geliştirilmiştir GameMaker. Bu motor, özellikle 2D oyunlar için popülerdir ve Undertale gibi birçok bağımsız oyunda da kullanılmıştır ScrumLaunch.

Oyun, PlayStation 3 ve PlayStation vita gibi konsollara portlandığında, Sony'nin phyreengine motoruna geçiş yapılmıştır Steam Topluluğu. Bu geçiş, performans iyileştirmeleri ve platform uyumluluğu sağlamak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Sonuç olarak, orijinal PC sürümü gamemaker Studio ve gml kullanılarak geliştirilmişken, konsol sürümleri phyreengine motoru ile uyarlanmıştır."
Şimdi ne yapmalıyım? Öğrendim.