Oyunlarda 70-80 derece sıcaklık normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huck2434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 388

huck2434

Uzman
Arkadaşlar merhaba bu ara Banishers: Ghosts of New Eden adlı oyuna sarmış bulunmaktayım. oyun içinde bu sıcak havalarda makul olan 70-75 arası bir sıcaklık söz konusu, ara sahnelerde falan ne oluyorsa kartın sıcaklıkları birden 80 derecelere çıkıyor, bunu anlamış değilim. bir de DLSS kalite değil de oyunu DLAA oynuyorum, bu da yük artırımına etki eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını galiba vahiy yoluyla melekler bize iletecek.

Ekran kartını galiba vahiy yoluyla melekler bize iletecek.
Laptop kullanıp kullanmadığınızı da belirtseydiniz keşke.
Eğer bahsettiğiniz bilgisayar bu konudaki Asus dizüstü ise sıcaklık değerleri dizüstü için aşırı yüksek değil, özellikle sıcak aylar için.

Arkadaşlar kusura bakmayın ekran kartım ASUS TUF RTX 4090 oyunu Ultra ayarlarda DLAA da oynuyorum. Sistem özelliklerim Ryzen7 7800X3D G.Skill 6400 MHz 48 GB RAM işlemci soğutucu ASUS ROG ryu jin III 360mm ekran kartı belirttim 12 M.2'lik bir odam var klima yok.

Sonuçta RTX teknolojisinden yararlanıyorsun bence şu anlık normal ama ekran kartının kaç senelik olduğu ve daha önce temizleyip temizlemediğinden bahsedersen daha iyi olur.

Kasanız? Bu kartta bu modelde normal gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…