Oyunlarda ani ping yükselmesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lengthow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 949
  • Etiketler Etiketler
    ani ping ping

lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar,

Laptopumu internete Wi-Fi üzerinden bağlıyorum. Bugün Kablonet'e geçtim öncesinde de Superonline kullanıyordum, sorun ikisinde de oluyor. Pingim 40-50 arasında gezerken bazen anlık olarak 400-500'lere fırlıyor. Birkaç saniye öyle kalıp tekrar normal değerine iniyor. Modem bir arka odada, arada bir duvar var sadece ama kablo da çekmek istemiyorum çok ortalıkta kalıyor çünkü. Nasıl çözebilirim bu durumu? Evde Xiaomi'nin küçük sinyal güçlendiricisinden var ama işe yarar mı bilmiyorum, kullanmıyorum şu an.

Wi-Fi pingi sabit tutma konusunda başarısız. Hiç AP falan denemeden doğrudan kablo ile bağlanıp denemelerini yap. Eğer sorun olmaz ise sorun ya sinyal kaynaklıdır ya da wi-fi kartın ısındıkça problem yaratıyordur.

Hocam Wi-Fi ile alakalı çok yüksek ihtimalle. Daha önce kasama kablo çekiyordum ping sorunu yaşamamıştım hiç. Şimdi sinyal güçlendiricinin kurulumunu yapıyorum. O şekilde deneyeceğim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…