Oyunlarda Bully-Victim ilişkisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geraltın kılıcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
Bence sen oncelikle panikatakligi bir kenara birakip yazdiklarini oku.

Bence sen oncelikle panikatakligi bir kenara birakip yazdiklarini oku.

Sizin 30 üstü yaşta ve kayıplara sahip bir birey olarak bu fikirlere sahip olmanız ürkütücü.

Son düzenleme:
Şaka yapiyorum. Her seyi ciddiye aldigin icin dedim.

Ne bileyim? Hayat ciddi, söylenenlenenlerin etkileri ciddi, mevcudiyet dedığiniz zaten ciddiyetten türemiş. Belki arabesk olan benim. O da ayrı bir muamma.

Ne bileyim? Hayat ciddi, söylenenlenenlerin etkileri ciddi, mevcudiyet dedığiniz zaten ciddiyetten türemiş. Belki arabesk olan benim O da ayrı bir muamma.
Sendeki olay cok ustune dusuyorsun yani internet ortaminda soylenen her sozun ustune cok farkli kafa yoruyorsun. Bu biraz sendeki asosyal yasam tarzini ve azicik bunalimda oldugunun gostergesi. Gecmiste piskolojiyle cok hasir nesir oldugum icin karsimdakinin bir kac cumlesinden karekterini az cok cikartabiliyorum. 1 saat vakit gecirince tamamen cozuyorum.

Bu biraz sendeki asosyal yasam tarzini ve azicik bunalimda oldugunun gostergesi.

Buyrun çay kahve içip mubabbet edelim. Sandıklarınız pek de düşündüğünüz gibi olmayabilir.

Konu üzerinden giderim, zanla pek işim olmaz. Ha burada ya da gerçek hayatta tartışırım ama kavgam pek yoktur.

1 saat vakit gecirince tamamen cozuyorum.

Ne yazık ki yazıdan veya sözden karakter analizi yapamıyorum ve yapmak da istemiyorum. Eyleme bakmayı ve onun üzerinden değerlendirmeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…