gorko

Çalışkan
Sadece RDR2 de değil farklı oyunlarda da yaşanıyor bu oyun harici HDD'ye yüklü. Eski bir HDD ben sorunun bu yüzden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum fakat SSD'ye geçiremem maalesef oyunu. Bu arada grafikler tümü ultrada da olsa değişmiyor bir şey. Çözüm önerisi olan var mı?

1754653236863.webp

Sadece RDR2 de değil farklı oyunlarda da yaşanıyor bu oyun harici HDD'ye yüklü. Eski bir HDD ben sorunun bu yüzden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum fakat SSD'ye geçiremem maalesef oyunu. Bu arada grafikler tümü ultrada da olsa değişmiyor bir şey. Çözüm önerisi olan var mı?

Eki Görüntüle 171166

Dokular yüklenmiyorsa her şeyde problem olabilir. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız?
Genelde işlemci zayıflığı ve HDD nedenli oluyor.

Dokular yüklenmiyorsa her şeyde problem olabilir. Sistem özelliklerinizi tam yazar mısınız?
Genelde işlemci zayıflığı ve HDD nedenli oluyor.

Pardon yazmayı unutmuşum :D
  • işlemci: Ryzen 5 5500
  • ekran kartı: ASUS Dual RX 6600 (8 GB)
  • RAM: 8x2 XPG
  • SSD: 500 GB
  • harici HDD: 1 TB WD elements
  • anakart: B450M K II

Pardon yazmayı unutmuşum :D
  • İşlemci: Ryzen 5 5500
  • Ekran kartı: ASUS Dual RX 6600 (8 GB)
  • RAM: 8x2 XPG
  • SSD: 500 GB
  • harici HDD: 1 TB WD elements
  • Anakart: B450M K II

Yani işlemci ve ekran kartı gayet iyi duruyor RAM'den kaynaklanması zor gibi ama olabilir. İbre HDD'e dönüyor bence. Bende hem Windows, hem antivirüs, hem oyun vs 5400RPM HDD de kullanırken aynı doku problemini yaşıyordum. SSD bütçesi biriktirin bence. Biraz araştırayım 5500 ve 6600 ikilisini ama bildiğim kadarıyla tam beslemesi lazım.

Gayet stabil. Muhtemelen hdd yükleyemiyor.

Yani işlemci ve ekran kartı gayet iyi duruyor RAM'den kaynaklanması zor gibi ama olabilir. İbre HDD'e dönüyor bence. Bende hem Windows, hem antivirüs, hem oyun vs 5400RPM HDD de kullanırken aynı doku problemini yaşıyordum. SSD bütçesi biriktirin bence. Biraz araştırayım 5500 ve 6600 ikilisini ama bildiğim kadarıyla tam beslemesi lazım.

Gayet stabil. Muhtemelen HDD yükleyemiyor.

Tam besliyor zaten hocam onlarla alakası yok. Yanlış değilsem zaten sadece hddeki oyunlarda yaşanıyor.