Staff28

Uzman
Ayhan Bey, size bir sorum olacak. Sistemim:
  • Intel i5-12400F
  • Thermalright Peerless Assassin 120 Dijital RGB kule tip
  • G.Skill Ripjaws 2x16 GB RAM
  • MSI RX 6750 XT
  • ASUS Prime H610M-R D4 anakart
  • Bitfenix 700 W güç kaynağı
Böyle bir sistemim var. Örneğin CS2’ye girdiğimde kasma sorunu yaşıyorum, harici oyun açılırken ekran kararıyor ve sonrasında bilgisayar donuyor, res atmak zorunda kalıyorum. Acaba sisteme güç kaynağı yetersiz geldiği için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Uzman görüşünüzü merak ediyorum.

@Ayhan Dönmez

Ayhan bey, size bir sorum olacak. Sistemim:
  • Intel i5-12400F
  • Thermalright peerless Assassin 120 dijital RGB kule tip.
  • G.Skill Ripjaws 2x16 GB RAM.
  • MSI RX 6750 XT.
  • ASUS Prime H610M-R D4 anakart.
  • BitFenix 700W güç kaynağı.
Böyle bir sistemim var. Örneğin CS2'ye girdiğimde kasma sorunu yaşıyorum, harici oyun açılırken ekran kararıyor ve sonrasında bilgisayar donuyor, res atmak zorunda kalıyorum. Acaba sisteme güç kaynağı yetersiz geldiği için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Uzman görüşünüzü merak ediyorum.

@Ayhan Dönmez

Son zamanlarda CS2'de sorun var, zaten AMD kartlar ile arası pek iyi değil CS2'nin. 9070 XT ile 5070 Ti arasında 100-150FPS gibi absürt rakamlar var. O yüzden olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda CS2'de sorun var, zaten AMD kartlar ile arası pek iyi değil CS2'nin. 9070 XT ile 5070 Ti arasında 100-150FPS gibi absürt rakamlar var. O yüzden olabilir.
@Ayhan Dönmez Hocam sizin düşünceniz nedir

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
  • Intel i5-12400F
  • MSI RX 6750 XT
  • Bitfenix 700 W güç kaynağı
Böyle bir sistemim var. Örneğin CS2’ye girdiğimde kasma sorunu yaşıyorum, harici oyun açılırken ekran kararıyor ve sonrasında bilgisayar donuyor, res atmak zorunda kalıyorum. Acaba sisteme güç kaynağı yetersiz geldiği için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Uzman görüşünüzü merak ediyorum.

@Ayhan Dönmez
@Staff28 BIOS güncel mi? Anakart giriş seviyesi kaldığından OC desteklemiyor, XMP kapalı bu problem mevcut mu? 4800 MT/s'de sorun var mı

• Intel i5-12400F
  • MSI RX 6750 XT
  • BitFenix 700W güç kaynağı
Böyle bir sistemim var. Örneğin CS2'ye girdiğimde kasma sorunu yaşıyorum, harici oyun açılırken ekran kararıyor ve sonrasında bilgisayar donuyor, res atmak zorunda kalıyorum. Acaba sisteme güç kaynağı yetersiz geldiği için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Uzman görüşünüzü merak ediyorum.

@Ayhan Dönmez

PSU'nun ve ekran kartının tam modeli nedir?