Merhaba. Ara ara Valorant oynuyorum fakat hiç akıcı olmuyor, oyun eski gibi değil taki bu 1 ay öncesine kadar. Ufak ufak takılmalar meydana gelebiliyor hatta bunu için ben buradan yardım alarak anakartımı güncellemek istedim ve başarılı şekilde halledebildik çokça iyi ilgilendiler. Eğlenceme engel olabiliyor bu durum ne yapabilirim? Oyun içi görüntüyü paylaştım, 1024x768 veya 1920x1080 görüntüsünde oynuyorum. Ekran kartından yapmam gereken bir ayar gerekli mi? Sıcaklıklarımı görüntüledim, işlemci 70 derece ekran kartı 65 derecelerde.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet işlemciye odak verebiliyor. En temizi format atın istersenizAnlamadığım garip bir şey var. Oyun işlemciye odak vermiyor mu? Ekran kartının sıcaklığı o kadar olmasını bilemedimki ondan yapabilir mi![]()
- Makaleler
- 5
Selamlar, sistem özellikleri nedir?
Selamlaar
. i3 12100F, H610M anakartımı biliyosunuz zaten
, 8x2 Corsair RAM, AMD Gigabyte RX 580 bunlar elimdeki bilgi. Sanırım 600 güçlü Power kullanıyorum.- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Hocam aklımda tutamıyorum maalesef kusura bakmayın, RAM kaç GB? Arka planda kullanım oluyor mu oyun oynarken?Selamlaar. i3 12100F, H610M anakartımı biliyosunuz zaten
, 8x2 Corsair RAM, AMD Gigabyte RX 580 bunlar elimdeki bilgi. Sanırım 600 güçlü Power kullanıyorum.
Hocam aklımda tutamıyorum maalesef kusura bakmayın, RAM kaç GB? Arka planda kullanım oluyor mu oyun oynarken?
İnsalık hali sonuç olarak kusurluk hiç durum yok efendim. 16 GB . Oyun içinde maalesef kullanımım oluyor fakat ağır olmadığını düşünüyorum, şarkı dinliyorum fakat bunun kalitesini en düşüğe alıyorum etkisi olabilir diye. Başka bir kullanım söz konusu değil. İşletim sisteminde çalışan şeyler etkiliyebilir mi benim bilgim olmadan çalışan çokça şey var oluyordur.
- Makaleler
- 5
Oyun oynarken arka plandaki kullanımları izler misiniz? Gözünüze garip gözüken bir şey varsa buraya atın. Sürücüleri güncelleyin, antivirüs taraması da yapabilirsiniz ek olarak.İnsalık hali sonuç olarak kusurluk hiç durum yok efendim. 16 GB . Oyun içinde maalesef kullanımım oluyor fakat ağır olmadığını düşünüyorum, şarkı dinliyorum fakat bunun kalitesini en düşüğe alıyorum etkisi olabilir diye. Başka bir kullanım söz konusu değil. İşletim sisteminde çalışan şeyler etkiliyebilir mi benim bilgim olmadan çalışan çokça şey var oluyordur.
- Makaleler
- 5
Evet işlemciye odak verebiliyor. En temizi format atın istersenizAnlamadığım garip bir şey var. Oyun işlemciye odak vermiyor mu? Ekran kartının sıcaklığı o kadar olmasını bilemedimki ondan yapabilir mi![]()
Elbette. Görüntüleyim birkaç dakika o zaman size atıyım. Sürücüleri güncel tutmaya özen göstermeye başladım. Antivirüs olarak işletimin sunduğu ücretsiz olanından bakabiliyorum hemen onuda yapıyım.Oyun oynarken arka plandaki kullanımları izler misiniz? Gözünüze garip gözüken bir şey varsa buraya atın. Sürücüleri güncelleyin, antivirüs taraması da yapabilirsiniz ek olarak.
Görev
Buyurun.Oyun oynarken arka plandaki kullanımları izler misiniz? Gözünüze garip gözüken bir şey varsa buraya atın.
Format yerine ayarlardan sıfırlıyorum ben olur değil mi? Virüs olma ihtimali biraz düşük çünkü pek bir şey yüklemiyorum alanım çokça var bilindiğim yerler hep. Çakışan bir sürücü olabilirde olmayabilirde hiç bilemedim. Formatı uygun görürseniz sıfırlayabilirim bilgisayar içerisinde bilgilerim pek yok ufak tefek şeyler bulunuyo onları ben usb belleğe atıyım.Evet işlemciye odak verebiliyor. En temizi format atın istersenizÇakışan sürücü olur, virüs olur bunlardan kökten kurtulursunuz arızanın kaynağını tespit etmenize gerek yoktur.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Hocam virüs olmadığından eminseniz kendi bilgisayarınızda USB ile sıfırlayın. Eğer virüs şüpheniz varsa başka bilgisayarda ISO'yu hazırlayın.Elbette. Görüntüleyim birkaç dakika o zaman size atıyım. Sürücüleri güncel tutmaya özen göstermeye başladım. Antivirüs olarak işletimin sunduğu ücretsiz olanından bakabiliyorum hemen onuda yapıyım.
Görev
Buyurun.
Format yerine ayarlardan sıfırlıyorum ben olur değil mi? Virüs olma ihtimali biraz düşük çünkü pek bir şey yüklemiyorum alanım çokça var bilindiğim yerler hep. Çakışan bir sürücü olabilirde olmayabilirde hiç bilemedim. Formatı uygun görürseniz sıfırlayabilirim bilgisayar içerisinde bilgilerim pek yok ufak tefek şeyler bulunuyo onları ben usb belleğe atıyım.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-