Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle bir durumda çok fazla artifact görürsünüz, bir de çok fazla gecikme olur ki fareyi hareket ettirdiğinizde gecikmeyi gerçek anlamda hissedecek kadar fazlalaşır.
Testi yaptım, @FortmanForever. 1050 Ti ile oyunun kendi verdiği ayarlarda oynadım. Çoğu orta bazıları ise yüksek ayarlardaydı. Programı açmadan önce 35-42 FPS arasıydı, programı açınca 60 FPS'in altına düşmedi. X3 modunda açınca ise sabit 75 FPS oynuyordum. Bu arada çok kalabalık bir yerde bu değerleri alıyordum, oyunun başındaki savaşta.
Karakterimizin serbestçe dolaştığı adada ise sabit 75 FPS alıyorum. X3 modunda da değil, X2 modunda.
Eki Görüntüle 54918
Kalite kötü olabilir telefon ile çektim. Ayrıca FPS'yi sahte verdiği iddiası atıldığı için FPS göstergesi Nvidia'nın kendi FPS göstergesi, program da aynı FPS'yi gösteriyor zaten.
Evet. 70 FPS yazıp o akıcılığı vermezse zaten program bu kadar olumlu yorum ve popülarite almazdı. Biraz mantıklı konuşun arkadaşlar. İnsanlar salak değil, 30 FPS ile 60 FPS arasındaki farkı herkes fark eder. Bende RDR2 28 FPS'den 75'e çıkarttı ve baya akıcı. Hoi4 gibi oyunlarda çok kötü çalışıyor çünkü o oyunlarda FPS stabil değil ve çok düşük (5X hızda). Haliyle fena bir lag yapıyor.
RDR2'deki X3 modunda yaşadığım görüntü bozulmaları oyun içi V-Sync açmamdan kaynaklıymış, aynı problemi yaşayan varsa V-Sync kapatsın.
Programın 2.9.1 sürümü ile ilgili görüntüler paylaşıldı. X3 modu için daha iyi bir algoritma kullanacaklarmış. Bu hem daha iyi bir FPS artışı ve daha hatasız bir görüntü sağlayacakmış. Atılan FPS ile ilgili ekran görüntülerinde şu anki X3 141 FPS verirken, alpha test sürümünde olan yeni X3 160 FPS veriyor.
Nvidia Denetim Masasında bulunan bir ayar ile oyunu Windowed Borderless ayarında çalıştırsanız bile program FPS arttırıyor. RDR'de denedim çalıştı. Her oyunda olmayabilir.