Efe Tuncelili

Çalışkan
Arkadaşımla aynı internete sahibim o 30 ping alırken ben 200 ping alıyorum arada 30 pinge düşüyor bu sorun sizce benim bilgisayarımdan mı kaynaklı format atsam düzelir mi?

Bunlar ping değerlerim:

Bazen bir dakika falan 30 pingde kalıyor.

Arkada hiçbir program açık değil Steam ve CS dışında.

Arkadaşımla aynı internete sahibim o 30 ping alırken ben 200 ping alıyorum arada 30 pinge düşüyor bu sorun sizce benim bilgisayarımdan mı kaynaklı format atsam düzelir mi?

Bunlar ping değerlerim:

Bazen bir dakika falan 30 pingde kalıyor.

Arkada hiçbir program açık değil Steam ve CS dışında.

Oyunun ölçümlerine pek güvenmemek lazım ama Jitter değerinizi bir kontrol edin, bir sorun varsa servis sağlayıcınızla görüşün.

Speedtest yapıp paylaşır mısınız? Ayrıca Görev Yöneticisi'nden ağ kısmının yüzdelik değerini de.

Veya @yusakaraa, hocamın dediği gibi internet servis sağlayıcısını arayabilirisiniz.
1743691124004.webp

internet hızım yavaş malesef yaşadığım yerde iyi bir internet sağlayıcısı yok ama arkadaşımla aynı internet sağlayıcısı ve 16megabit paketi kullanıyoruz ve o farklı ping değerleri alıyor

Speedtestte de asagi akim yonunde latency gozume carpti, 147 ms yuksek bir deger. Oyunda net jitter asagi akim yonunde 27 ms, bu orta derecede bir deger. ADSL2+ (G.995) altyapisnin stabil olmasini beklemeyin zira hem eskidi hem DSL dogasi geregi oynar. Ancak rahatsiz ediyorsa cok ISP ile gorusun. Fakat sunu da belirtmem gerek, arkadasiniz da ayni sorunu yasasaydi sorun hatlarda vb. olabilirdi. Waveform ile Bufferbloat testi de yapabilir misiniz her ikisinde de? Ayrica virus taramaya devam edin. Belki isleme neden olan bir sey vardir.

Olmaz. Hatta bir antivirüs ile taramanız çok daha iyi olacaktır
hepsi goodbyedpi başka bişi yok kaspersky goodbyedpi ile sorun var diye biliyorum yani başka bişiyim çıkmadı malesef

Speedtest'te de asagi akim yonunde latency gozume carpti, 147 ms yuksek bir deger. Oyunda net jitter asagi akim yonunde 27 ms, bu orta derecede bir deger. ADSL2+ (G. 995) altyapisnin stabil olmasini beklemeyin zira hem eskidi hem DSL dogasi geregi oynar. Ancak rahatsiz ediyorsa cok ISP ile gorusun. Fakat sunu da belirtmem gerek, arkadasiniz da ayni sorunu yasasaydi sorun hatlarda vb. olabilirdi. Waveform ile Bufferbloat testi de yapabilir misiniz her ikisinde de? Ayrica virus taramaya devam edin. Belki isleme neden olan bir şey vardir.

Hepsi GoodbyeDPI başka bir şey yok Kaspersky GoodbyeDPI ile sorun var diye biliyorum yani başka bir şeyim çıkmadı maalesef

Bir fikriniz varsa belirtirseniz memnun olurum
1743697844946.webp

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (81).webp
    Ekran Görüntüsü (81).webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Son düzenleme: