Detaylar
Kim cevapladı?Hellmonger 51
Uzman
World of Warcraft, warcraft 3 reforged, Metro Exodus Enhanced Edition, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Elder Scrolls oblivion Remastered'e da çalışıyor.
Warcraft 3 reforged (çok mühim bir oyun değil denemek için yaptım yüklüydü) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve Elder Scrolls metro da sonuçlar çok iyi.
Hatta S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve oblivion Remastered da hem smooth Motion hem de frame generation açtım 300 FPSlere çıktım. Sorun olmadı görüntü de bozukluk vs de yok.
Warcraft 3 reforged (çok mühim bir oyun değil denemek için yaptım yüklüydü) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve Elder Scrolls metro da sonuçlar çok iyi.
Hatta S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve oblivion Remastered da hem smooth Motion hem de frame generation açtım 300 FPSlere çıktım. Sorun olmadı görüntü de bozukluk vs de yok.
World of Warcraft, warcraft 3 reforged, Metro Exodus Enhanced Edition, S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl, Elder Scrolls oblivion Remastered'e da çalışıyor.
Warcraft 3 reforged (çok mühim bir oyun değil denemek için yaptım yüklüydü) S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl ve Elder Scrolls metro da sonuçlar çok iyi.
Hatta S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl ve oblivion Remastered da hem smooth Motion hem de frame generation açtım 300 FPS'lere çıktım. Sorun olmadı görüntü de bozukluk vs de yok.
Şimdi denedim. Spider-Man 2'de 53'ten 83 FPS'e çıkardı.
God of War'da hangisini seçeceğiz Profile Inspector'den birkaç tane seçtim açılmadı.
Size de teşekkürler Recep Baltaş video attı oradanda FPS artışına baktım.
vada 9
Yetkin
Bayağı oyunda denedim. Benim yorumum halihazırda framagen olmayan oyunlar için ilaç gibi olduğu. Framegen 2X ile birlikte kullanılınca bayağı input lag yapıyor. RDR2, Resident Evil 4 ve Detroit Become Human'(60FPS kilidi var)da en çok farkı hissettim.
Bayağı oyunda denedim. Benim yorumum halihazırda framagen olmayan oyunlar için ilaç gibi olduğu. Framegen 2X ile birlikte kullanılınca bayağı input lag yapıyor. RDR2, Resident Evil 4 ve Detroit Become Human'(60FPS kilidi var)da en çok farkı hissettim.
Ben çok beğendim Forza 5'te 120'den 180'e çıkardı ayarları hafif kısınca eskiden 160 170 alıyordum şu anda 240 220 arası alıyor bayağı güzel ama DLSS açmıyorum ben bu yetiyor hem görüntüye etkisi hiç yok hem de FPS DLSS gibi arttırdı Forza'da bir tek Cyberpunk'ta frame gen ile kullanıyorum smooth Motion'u gelişir bu 3 4 sürüme.
heart like a grave
Yetkin
Aktif edilince mouse yavaşlıyor/ağırlaşıyor mu?
Ben o sorunu hiç yaşamadım Cyberpunk Forza 5 ve CS 2 de. Ama yaşayan varsa yeni sürüm ile o sorunlar düzelir diye umuyorum.
Yeni konular
-
-
35.000 TL'ye 600 Hz üstü monitör önerisi
- kuruşbakabalan
-
PDM Layton ve Christian Dior Ambre Nuit'i birbirine çok benzettim
- serhatmorgan
-
-
-
-