cansxxr

Yetkin
Statik IP yok. Modemimde "port forwarding" de yok. Hamachi ile girme yontemleri de işe yaramıyor. Aynısını yapıyorum fakat başkası girmeye çalışınca sunucu gözükmüyor bağlanamıyor. BeamNG'de denedim, "connection failed" diyor. MC'de deniyorum sunucu gözükmüyor. ARMA'da denedi, ARMA'da da bağlanmadı. Bu durumu nasıl çözebilirim? "ngrok" gibi bir siteyle olur mu ya da sadece statik IP alsam ve bununla kendi bilgisayarımda sunucu açma sorunumu çözebilir miyim? Arkadaşlar arasında oynayalm istediğimiz şekilde vs. diyoruz fakat sunucu açamadım için olmuyor. Yardımcı olacak ve bilgisi olan birileri yazarsa sevinirim. Bilmeden sadece konuya mesaj atmış olmak için forumdan görüp bir şeyler atmayın ise yarayacak bir şeyse açığım fakat bilmeden atmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ngrok ile sunucu açabilirsiniz fakat oynayacağınız oyunun da ip adresiyle girişi desteklemesi gerekiyor. Ngrok size sanal bir ip oluşturuyor arkadaşınıza veriyorsunuz o ip ile bağlantı sağlıyor.

Ngrok ile sunucu açabilirsiniz fakat oynayacağınız oyunun da ip adresiyle girişi desteklemesi gerekiyor. Ngrok size sanal bir ip oluşturuyor arkadaşınıza veriyorsunuz o ip ile bağlantı sağlıyor.
ngrokta TCP acamiyorum. nedendir anlayamadım. free planda açılıyor diye biliyorum fakat benden kart istiyor.

IMG_20250817_200107.webp

MC de ve BeamNG de IP ile girişi destekliyor diye biliyorum. Ngrok'ta bu olduğu için localtonet denedim BeamNG'de gene connection failed diyor beamp konutlarında 10063 mu ne bir hata veriyor. Sitesinden baktığımda sunucu sahibinin IP'sinden kaynaklı veya güvenlik duvarı filan diyor kapalı olmasına rağmen. Minecraft'ta da denedim oldu mu olmadı anlayamadım arkadaş aktif değildi diye deneyemedim.

Statik IP yok. Modemimde "port forwarding" de yok. Hamachi ile girme yontemleri de işe yaramıyor. Aynısını yapıyorum fakat başkası girmeye çalışınca sunucu gözükmüyor bağlanamıyor. BeamNG'de denedim, "connection failed" diyor. MC'de deniyorum sunucu gözükmüyor. Arma'da denedi, Arma'da da bağlanmadı. Bu durumu nasıl çözebilirim? "ngrok" gibi bir siteyle olur mu ya da sadece statik IP alsam ve bununla kendi bilgisayarımda sunucu açma sorunumu çözebilir miyim? Arkadaşlar arasında oynayalm istediğimiz şekilde vs. diyoruz fakat sunucu açamadım için olmuyor. Yardımcı olacak ve bilgisi olan birileri yazarsa sevinirim. Bilmeden sadece konuya mesaj atmış olmak için forumdan görüp bir şeyler atmayın ise yarayacak bir şeyse açığım fakat bilmeden atmayın.

Hemen destek vereyim, statik IP alırsanız port forwarding yapabilirsiniz. Ancak onun yerine RAM'iniz iyi ise önce kendi bilgisayarınız üzerinden sunucu açın, ardından ngrok ile token ekleyip EU serverı için TCP point oluşturun. Kredi kartı girmeniz gerekiyor siteye ancak merak etmeyin para çekmiyor. Belli bir sınırı var aylık olarak başka hesaplardan açarsanız sıkıntı olmaz sınır bittikçe.

Ngrok'ta TCP acamiyorum. Nedendir anlayamadım. Free planda açılıyor diye biliyorum fakat benden kart istiyor.

Eki Görüntüle 174877

MC de ve BeamNG de IP ile girişi destekliyor diye biliyorum. Ngrok'ta bu olduğu için localtonet denedim BeamNG'de gene connection failed diyor beamp konutlarında 10063 mu ne bir hata veriyor. Sitesinden baktığımda sunucu sahibinin IP'sinden kaynaklı veya güvenlik duvarı filan diyor kapalı olmasına rağmen. Minecraft'ta da denedim oldu mu olmadı anlayamadım arkadaş aktif değildi diye deneyemedim.

Verdiği siteden kart ekleyin, ngrok üzerindeki TCP'den sonra gelen adresi arkadaşlarınıza verin.

Ngrok'ta TCP acamiyorum. Nedendir anlayamadım. Free planda açılıyor diye biliyorum fakat benden kart istiyor.

Eki Görüntüle 174877

Öncelikle kültürlü bir ArmA oyuncusu görmek çok mutlu etti beni. Yardımcı olmaya çalışayım. Radmin isimli uygulamayı denemek isteyebilirsin biz bazen arkadaşla o şekilde oynuyoruz. Bir ağ oluşturacaksın öncelikle, bunun için bir ağ adı ile şifre girmen lazım. Sonra bu ağı oluşturduktan sonra arkadaşlarına ağ adı ve şifresini at. Sunucu bağlanma aşamasında ise Radmin'deki IP adresini kullanın. ArmA'da çalışıyordu yanılmıyorsam statik IP var bende o yüzden tam hatırlamıyorum ama olması lazım. Hayırlı sabahlar. (IP ardesi kullanıcı adının altında yazar mesela benimki 26.xx.xx.xxx gibi, arkadaşın ağ üzerinde senin ismine sağ tıklayıp IP adresini kopyala diyecek)

Öncelikle kültürlü bir arma oyuncusu görmek çok mutlu etti beni. Yardımcı olmaya çalışayım. Radmin isimli uygulamayı denemek isteyebilirsin biz bazen arkadaşla o şekilde oynuyoruz. Bir ağ oluşturacaksın öncelikle, bunun için bir ağ adı ile şifre girmen lazım. Sonra bu ağı oluşturduktan sonra arkadaşlarına ağ adı ve şifresini at. Sunucu bağlanma aşamasında ise Radmin'deki IP adresini kullanın. Arma'da çalışıyordu yanılmıyorsam statik IP var bende o yüzden tam hatırlamıyorum ama olması lazım. Hayırlı sabahlar. (IP ardesi kullanıcı adının altında yazar mesela benimki 26.xx. Xx. Xxx gibi, arkadaşın ağ üzerinde senin ismine sağ tıklayıp IP adresini kopyala diyecek)

Vallahi hocam zamanında denedim armada 3 kez filan Radmin de Hamachi'de başka programdada ama olmadı. Neden çözemedim de her şey eksiksiz düzgün.

Hemen destek vereyim, statik IP alırsanız port forwarding yapabilirsiniz. Ancak onun yerine RAM'iniz iyi ise önce kendi bilgisayarınız üzerinden sunucu açın, ardından ngrok ile token ekleyip EU serverı için TCP point oluşturun. Kredi kartı girmeniz gerekiyor siteye ancak merak etmeyin para çekmiyor. Belli bir sınırı var aylık olarak başka hesaplardan açarsanız sıkıntı olmaz sınır bittikçe.

Verdiği siteden kart ekleyin, ngrok üzerindeki TCP'den sonra gelen adresi arkadaşlarınıza verin.

Hocam RAM'in 16 ama 32'ye çıkaracağım ngrok ile bir sunucu acabilsem filan öyle devam edeceğim olmazsa mecbur statik IP alacaksın bıktım bu durumdan. Kartı nereden gireceğim peki onu bulamadım hep üyelikler çıkıyor başka bir kart ekleme yeri bulamadim.

Kart ön ödemeli diye kabul etmiyor. Localtonet ile yapsam aynı işlemmi nasıl olacak?

Son düzenleme:
Vallahi hocam zamanında denedim armada 3 kez filan Radmin de Hamachi'de başka programdada ama olmadı. Neden çözemedim de her şey eksiksiz düzgün.

Hocam RAM'in 16 ama 32'ye çıkaracağım ngrok ile bir sunucu acabilsem filan öyle devam edeceğim olmazsa mecbur statik IP alacaksın bıktım bu durumdan. Kartı nereden gireceğim peki onu bulamadım hep üyelikler çıkıyor başka bir kart ekleme yeri bulamadim.

Kart ön ödemeli diye kabul etmiyor. Localtonet ile yapsam aynı işlemmi nasıl olacak?
Ailenizden bir kredi kartı alabilirsiniz, bir problem olmaz. 16 GB ram'de gayet yeterli olacaktır.