Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
8 GB daha al çift kanal olsun sorun gider 8 GB artık kullanılmaz.
İki 8 yazacaktım, toplamda 16 var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kayra342727
Uzman
Oyunların kurulduğu diskde az yer kalmış olabilir, oyunu HDD'ye kurduysan olabilir.
Bendede kasma donma vardı disk yüzündenmiş formatlayınca düzelmişti CSde 60 FPS alıyorken format sonrası 150-180 Fps almaya başladım disklere bir bak.
seeraddar
Yetkin
Oyunların kurulduğu diskde az yer kalmış olabilir, oyunu HDD'ye kurduysan olabilir.
Bende de kasma donma vardı disk yüzündenmiş formatlayınca düzelmişti CS'de 60 FPS alıyorken format sonrası 150-180 FPS almaya başladım disklere bir bak.
SSD de kurulu, 100GB boş alan var. Disklik olduğunu sanmıyorum çünkü; 2 farklı disk var, disk fark etmeksizin drop yiyorum.
@845
Son düzenleme:
Tüm donanımlarını yazar mısın bakalım dengesiz parça var mı ve oynadığın oyunları da yaz.SSD de kurulu, 100GB boş alan var. Disklik olduğunu sanmıyorum çünkü; 2 farklı disk var, disk fark etmeksizin drop yiyorum.
@845
seeraddar
Yetkin
Tüm donanımlarını yazar mısın bakalım dengesiz parça var mı ve oynadığın oyunları da yaz.
RX7600, R5 5500, A520M anakart, 1.5TB M.2 SSD. Genshin Impact, Battlefield 1, blasing sails, ara sırada Minecraft.
BIOS'ta CSM açık olsun. XMP açık olsun. Masaüstünde güç yönetimini de maksimum performans seçili olsun. BF1'de DX11 modda oyna ve sonradan işleme dışındaki ayarların ultra olsun. Bellek kullanımına da dikkatli bak bence full kullanılacak bellek o yüzden drop yemen lazım.RX7600, R5 5500, A520M anakart, 1.5TB M.2 SSD. Genshin Impact, Battlefield 1, blasing sails, ara sırada Minecraft.
seeraddar
Yetkin
Yemem mi lazım?BIOS'ta CSM açık olsun. XMP açık olsun. Masaüstünde güç yönetimini de maksimum performans seçili olsun. BF1'de DX11 modda oyna ve sonradan işleme dışındaki ayarların ultra olsun. Bellek kullanımına da dikkatli bak bence full kullanılacak bellek o yüzden drop yemen lazım.
Evet, sonra en düşük ayarlarda tekrar denemen lazım.
İki tane 8 GB RAM var diyorsun ama bu bellekler birebir aynı belekler mi kit mi? Bunu özellikle yazman gerek. CPU-Z SPD bölümünden ekran görüntüsü paylaş.
İşlemci yok, anakart yok, RAM yok, depolama birimi yok, yani soru konusunda hiçbir şey yok ama sorun var. Daha önce benzer bir sorun FiveM'de yaşanmıştı ve sebebi işlemciydi.
İşlemci yok, anakart yok, RAM yok, depolama birimi yok, yani soru konusunda hiçbir şey yok ama sorun var. Daha önce benzer bir sorun FiveM'de yaşanmıştı ve sebebi işlemciydi.
Son düzenleme:
seeraddar
Yetkin
İki tane 8 GB RAM var diyorsun ama bu bellekler birebir aynı belekler mi kit mi? Bunu özellikle yazman gerek. CPU-Z SPD bölümünden ekran görüntüsü paylaş.
Elektrik yok RAM'e bakamıyorum şu an. Ama sistem özelliklerini yazabilirim; RX7600, R5 5500, A520M anakart, agi 1.5TB M.2 SSD.
@Recep Baltaş, böyle ve neden 1600MHz yazıyor? Ben bunları 3200 MHz diye biliyorum, en azından hazır sisteme zamanında öyle yazmışlardı.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: