Oyunları nasıl ediniyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShadowLegion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 352
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Paylaşımlı hesap kullanıyorum, kendim hesabım da var ama mesela yeni çıkmış oyunlara 60-70 dolar vermek sıkıntı, o sebeple bu yolu tercih ediyorum.

Çok beğendiğim veya ucuz olan kaliteli oyunları alıyorum. Kalanı malum yöntemler.

Paylaşımlı hesap kullanıyorum, kendim hesabım da var ama mesela yeni çıkmış oyunlara 60-70 dolar vermek sıkıntı, o sebeple bu yolu tercih ediyorum.

Paylaşımlı hesaplar mantıklıydı ama bu Denuvo olayları çıktıktan sonra çok zorlaştı. E en iyi oyunlarda da Denuvo var, ne anlamı kaldı ki?

Dodı repacks, elamigos ve FitGirl repacks bunlardan indirdiğin sürece sıkıntı olmaz.

Garantili mi, virüssüz mü yoksa diğerlerine nazaran temiz mi? Çünkü korsanda %100 güvenilir diye bir şey yok derlerdi. Eğer siz o kadar güvenilir, şu referansları var falan diyorsanız, ben oyun oynamaktan mahrum kalmam. İndiririm. Steam CS envanterim değerli olmasa virüs çok umurumda değil açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…