Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Nisan 2026
Senin sayende bende faydalanicam. (hehehe)
200-250 oyun var tümünü de satın aldım. Steam, PS, Xbox, Epic toplam hesapların değeri 180-250 bin lira gözüküyor.
Sorsan toplan 10 bin harcamamışımdır nasıl böyle oldu ben de bilmiyorum.
Sorsan toplan 10 bin harcamamışımdır nasıl böyle oldu ben de bilmiyorum.
- Makaleler
- 1
Bu verdiği sitelerde hiç virüs yok mu yani?
majestic
Gelişen
İndirim olmadıkça almıyorum, gerekirse bütçe toplamayı bekliyorum.
Cipher10101
Becerikli
1 yıldır bu gibi sitelerden indiriyorum, hiç virüsle rastlamadım. Böyle sitelere girerken reklam engelleyici kurun, yeterli.
DODI Repacks, Elamigos ve FitGirl Repacks bunlardan indirdiğin sürece sıkıntı olmaz.Ben de bunu istiyorum. Yasak değilse keşke bir rehber yapsanız virüssüz olanından![]()
Çok beğendiğim veya ucuz olan kaliteli oyunları alıyorum. Kalanı malum yöntemler.
- Makaleler
- 1
Paylaşımlı hesap kullanıyorum, kendim hesabım da var ama mesela yeni çıkmış oyunlara 60-70 dolar vermek sıkıntı, o sebeple bu yolu tercih ediyorum.
Paylaşımlı hesaplar mantıklıydı ama bu Denuvo olayları çıktıktan sonra çok zorlaştı. E en iyi oyunlarda da Denuvo var, ne anlamı kaldı ki?
Dodı repacks, elamigos ve FitGirl repacks bunlardan indirdiğin sürece sıkıntı olmaz.
Garantili mi, virüssüz mü yoksa diğerlerine nazaran temiz mi? Çünkü korsanda %100 güvenilir diye bir şey yok derlerdi. Eğer siz o kadar güvenilir, şu referansları var falan diyorsanız, ben oyun oynamaktan mahrum kalmam. İndiririm. Steam CS envanterim değerli olmasa virüs çok umurumda değil açıkçası.
Paylaşımlı hesaplar mantıklıydı ama bu Denuvo olayları çıktıktan sonra çok zorlaştı.
Pragmata gibi Denuvo oyunlar oynanmıyor mu?