ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Şimdi son zamanlarda bir kemer sıkmam gerekiyor ve oyun alamıyorum. Paylaşımlı hesap üzerinden oynamıyorum pek çünkü denuvolu oyunlar çileden çıkartıyor (Wukong, 007 Light vs. gibi). Torrent'ten indirmeyi de hiç denemedim ve bilmiyorum. Açıkçası bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. İstek listemde 4-5 oyun var ki çoğu oyunu eski yeni oynamışımdır. Yani her ay tutupta 3-4 oyun almak bütçeyi zorluyor. Hem sizler ne şekilde ediniyorsunuz hem de tavsiye bekliyorum. Korsanı tabiki övmüyoruz ama ortalama 2.500 TL'den 4 oyun 10.000 TL. Bu ciddi bir para.

Yapı Kredi her ay 300 TL iade veriyor tüm aileyi Yapı Kredi'li yaptım, 1200 alıyorum oradan bazı kartlarda yenilenmediği oluyor 70 dolar falan kastım şu ana kadar. Steam'den gelen dropları satıyorum sürekli. İndirimsiz oyun almıyorum onun dışında.

Yapı Kredi her ay 300 TL iade veriyor tüm aileyi Yapı Kredi'li yaptım, 1200 alıyorum oradan bazı kartlarda yenilenmediği oluyor 70 dolar falan kastım şu ana kadar. Steam'den gelen dropları satıyorum sürekli. İndirimsiz oyun almıyorum onun dışında.
Steam'den CS2 harici hiç drop yapmadım. Neleri satıyorsunuz mesela?

Steam'den CS2 harici hiç drop yapmadım. Neleri satıyorsunuz mesela?

Haftalık drop ya pek bir getirisi yok zaten onunla armory Pass almıştım 40 dolarlık uğurluk attı. 1 haftalık takas banından önce arbitrajın getirisi aşırı fazlaydı 1000 dolar kasan arkadaşım var.

1781034897824.webp

Şimdi son zamanlarda bir kemer sıkmam gerekiyor ve oyun alamıyorum. Paylaşımlı hesap üzerinden oynamıyorum pek çünkü Denuvo'lu oyunlar çileden çıkartıyor (Wukong, 007 light vs. gibi). Torrent'ten indirmeyi de hiç denemedim ve bilmiyorum. Açıkçası bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. İstek listemde 4-5 oyun var ki çoğu oyunu eski yeni oynamışımdır. Yani her ay tutupta 3-4 oyun almak bütçeyi zorluyor. Hem sizler ne şekilde ediniyorsunuz hem de tavsiye bekliyorum. Korsanı tabii ki övmüyoruz ama ortalama 2.500 TL'den 4 oyun 10.000 TL. Bu ciddi bir para.

Vallahi bir sürü oyun var oynayacağım ancak bende maddi olarak zorlanıyorum PC almak dert, oyun dert.
Ama paylaşımlı hesap can kurtaran gibi bir şey.
Geçen sene 8 bin TL'den düşürüp 2500 TL'ye topladığım Epic hesabımı ve hediyeleri kullanmayi düşünüyorum ve Xbox Game Pass. Arada paylaşımlı hesap karışık kullanıcam.
Paylaşımlı hesapta ne sorun yaşadınız anlamadım?