Detaylar
Kim cevapladı?Veira
Başarılı
Visa/Mastercard çıkartabiliyorsunuz. Daha ona yasak gelmedi.Param var fakat Troy hanım sağ olsun hiçbir yer kartımı desteklemediği için korsan oynuyorum.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
@Michael MYERS şimdi SteamRIP' den mesela kurduk diyelim. Oyunun belli bir buildi geliyor. Oyunu en son Steam'e ekledikten sonra güncellemeyi kapatacağız değil mi? Yani oyunu yükledikten sonra oyuna özel mi yoksa Steam'de güncellemeleri genel olarak mı durduruyoruz?
@Michael MYERS şimdi SteamRIP'den mesela kurduk diyelim. Oyunun belli bir Build'i geliyor. Oyunu en son Steam'e ekledikten sonra güncellemeyi kapatacağız değil mi? Yani oyunu yükledikten sonra oyuna özel mi yoksa Steam'de güncellemeleri genel olarak mı durduruyoruz?
Ne Steam'i ya? Steam ile işin yok ki.
Veira
Başarılı
Sanırım Steam'deki "Steam dışı oyun ekle" özelliğinden bahsediyor. Onu yaptıktan sonrasında ne yapılacağı hakkında.
Aslında eklemeye gerek yok ama Steam arayüzünden oyun başlatılmak istenirse eklenir.
Net bilgim yok ama oyuna özeldir. Genel güncelleme kapatılırsa saçma olur çünkü.Yani oyunu yükledikten sonra oyuna özel mi yoksa Steam'de güncellemeleri genel olarak mı durduruyoruz?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
evet bundan bahsediyorum hocam. Steam'e eklemekten bahsediyorum. Hani Steam'e eklersem işte Steam offline mı olmalı vs. Eklemek zorunlu sanıyordum, o halde eklemem. Reddit rehberi mükemmel oldu, sağolsun arkadaş. Servet ödemeyeceğiz artık ve iç çekmeyeceğiz.Sanırım Steam'deki "Steam dışı oyun ekle" özelliğinden bahsediyor. Onu yaptıktan sonrasında ne yapılacağı hakkında.
Aslında eklemeye gerek yok ama Steam arayüzünden oyun başlatılmak istenirse eklenir.
mburakkarakas
Yetkin
Alıyorum. Para yoksa da bekliyorum. Korsan hiçbir ürün kullanmıyorum. Genelde yeni çıkan ve istediğim bir oyunu en geç 3 yıl içinde alabiliyorum. 50 dolar şaak diye verecek halim yok.
Deniz744
Başarılı
Şimdi son zamanlarda bir kemer sıkmam gerekiyor ve oyun alamıyorum. Paylaşımlı hesap üzerinden oynamıyorum pek çünkü Denuvo'lu oyunlar çileden çıkartıyor (Wukong, 007 light vs. gibi). Torrent'ten indirmeyi de hiç denemedim ve bilmiyorum. Açıkçası bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. İstek listemde 4-5 oyun var ki çoğu oyunu eski yeni oynamışımdır. Yani her ay tutupta 3-4 oyun almak bütçeyi zorluyor. Hem sizler ne şekilde ediniyorsunuz hem de tavsiye bekliyorum. Korsanı tabii ki övmüyoruz ama ortalama 2.500 TL'den 4 oyun 10.000 TL. Bu ciddi bir para.
Ben genelde indirim kovalar, istek listemdeki oyunlara göz atarım. Ara sıra mağazayı gezer beğendiğim oyunları alabiliyorsam alırım. Ayda 1 veya 2 oyun alırım ortalama. Hiç almadığım aylar da olur, ayda 40 50 dolar harcadığım aylar da. Ama genelde ucuz ve kaliteli oyunlar tercih ediyorum. Benim ilgimi gayet çekiyor.
Bir de kötü PC varken 2014 Bitcoin gibi geleceği görüp ne kadar 1 TL 2 TL 30 TL 50 TL oyun varsa topladım. Şimdi kütüphane dolu
- Makaleler
- 23
Fiziksel olarak aliyorum oyunlari. Kutulu, kitapcikli olarak.
Nullestio
Uzman
Param var fakat Troy hanım sağ olsun hiçbir yer kartımı desteklemediği için korsan oynuyorum.
Banka isteyince veriyorlar hocam.