Satın alarak. Tam fiyat vermek istemediğim oyunlarda indirim bekleyip alıyorum, sonuçta bir yere kaçmıyor. Tam fiyattan aldığım/alacağım üç oyun var: Mafia: The Old Country, GTA VI, Marvel's Volwerine.

Bir tane çürük elma verdiği için ağaç suçlu zaten. O ağaçtan elma yemeyelim daha.

Anlatmak istediğim en güvendiğiniz yerden bile virüs bulaşabilir bilgisayarınıza aşırı kafaya takmayın.

1 kerelik bir şeyde değil bu başka virüs olayları da var.

Param var fakat Troy hanım sağ olsun hiçbir yer kartımı desteklemediği için korsan oynuyorum.
TROY kartınızı kullanabileceğiniz TOP 10 alanlar:

1-) Laptop kasası açmak.
2-) Monitör kasası açmak.
3-) Televizyon kasası açmak.
4-) Kapı açmak.
5-) "Birtakım" tozları bir araya toplamak.

Makalemiz bu kadar, siz de bu inanılmaz fırsatları ve avantajları yakalamak için TROY kartınızı bankanızdan isteyin. #troylaödeülkemizkazansın

5 madde eksik çünkü deneyimli editörlerimiz başka bir şey bulamadılar.

Son düzenleme:
Şimdi son zamanlarda bir kemer sıkmam gerekiyor ve oyun alamıyorum. Paylaşımlı hesap üzerinden oynamıyorum pek çünkü denuvolu oyunlar çileden çıkartıyor (Wukong, 007 Light vs. gibi). Torrent'ten indirmeyi de hiç denemedim ve bilmiyorum. Açıkçası bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. İstek listemde 4-5 oyun var ki çoğu oyunu eski yeni oynamışımdır. Yani her ay tutupta 3-4 oyun almak bütçeyi zorluyor. Hem sizler ne şekilde ediniyorsunuz hem de tavsiye bekliyorum. Korsanı tabiki övmüyoruz ama ortalama 2.500 TL'den 4 oyun 10.000 TL. Bu ciddi bir para.
Mümkünse Steam'den. İndirimleri bekliyorum. Geçtiğimiz günlerde GOG'ye TL desteği geldi belki oradan da alırım.