Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
Genellikle korsan. Ama ara sıra alıyorum.
Bir tane çürük elma verdiği için ağaç suçlu zaten. O ağaçtan elma yemeyelim daha.![]()
Steam'de Virüslü Oyun Tespit Edildi - ShiftDelete.Net
Steam'de yer alan "Rodent Race" oyunu, yapılan sinsi bir güncellemeyle "Beyond The Dark" adını alarak zararlı yazılıma dönüştürüldü.shiftdelete.net
Bir tane çürük elma verdiği için ağaç suçlu zaten. O ağaçtan elma yemeyelim daha.
TROY kartınızı kullanabileceğiniz TOP 10 alanlar:Param var fakat Troy hanım sağ olsun hiçbir yer kartımı desteklemediği için korsan oynuyorum.
Mümkünse Steam'den. İndirimleri bekliyorum. Geçtiğimiz günlerde GOG'ye TL desteği geldi belki oradan da alırım.Şimdi son zamanlarda bir kemer sıkmam gerekiyor ve oyun alamıyorum. Paylaşımlı hesap üzerinden oynamıyorum pek çünkü denuvolu oyunlar çileden çıkartıyor (Wukong, 007 Light vs. gibi). Torrent'ten indirmeyi de hiç denemedim ve bilmiyorum. Açıkçası bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. İstek listemde 4-5 oyun var ki çoğu oyunu eski yeni oynamışımdır. Yani her ay tutupta 3-4 oyun almak bütçeyi zorluyor. Hem sizler ne şekilde ediniyorsunuz hem de tavsiye bekliyorum. Korsanı tabiki övmüyoruz ama ortalama 2.500 TL'den 4 oyun 10.000 TL. Bu ciddi bir para.