Oyunları orijinal mi yoksa korsan mı oynarsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 773
  • Etiketler Etiketler
    korsan orijinal

Oyunları çoğunlukla orijinal mi oynarsınız yoksa korsan mı?

• Çoğunlukla orijinal

• Çoğunlukla korsan

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Korsanın bilgilisi, bilgisizi yok hocam. Hepsinin içinde az da olsa bir virüs var.

Güvenilir siteler var aslında, ben eski bilgisayarı darmaduman ettim cartindirden ,şimdi indirsem pek fazla zararlı uygulama bulaştırmam gibi. Mining inersede iner yani zaten bilgisayarım çöp benim.

Korsanın bilgilisi, bilgisizi yok hocam. Hepsinin içinde azda olsa bir virüs var.
"Az da olsa bir virüs var" ifadesi doğru değil aslında, yok öyle bir şey. Düzgün kaynaktan indirilirse hiçbir sorun yaşanmaz korsan oyunla. 10 yıldır korsan yazılım kullanan birisi olarak bunu söylüyorum; emin olabilirsiniz önemli olan doğru yerden indirmek. Yani aslında bilgilisi bilgisizi var bu durumda. Bilgisiz kişi güvenilir olmayan repacker'dan veya atıyorum P2P yayıncıdan indirir, zararlı yazılımı kapar. Ama bilgili kişi zaten o yayıncının doğru düzgün birisi olmadığını biliyordu, o yüzden hiç bulaşmadı Scene gruplarının ise birkaç tane çürük hariç hepsi temiz.

10 yıldır siz korsan kullanıyorsunuz diye korsanlar güvenilir mi oluyor, bu nasıl bir mantık hocam?

Korsanı kendimce çok avantajlı buluyorum. Ondan korsan oynamayı tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…