Oyunları orijinal mi yoksa korsan mı oynarsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 773
  • Etiketler Etiketler
    korsan orijinal

Oyunları çoğunlukla orijinal mi oynarsınız yoksa korsan mı?

• Çoğunlukla orijinal

• Çoğunlukla korsan

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
10 yıldır siz korsan kullanıyorsunuz diye korsanlar güvenilir mi oluyor, bu nasıl bir mantık hocam?
Ben 10 yıldır korsan kullanıyorum diye güvenilir olduğunu iddia etmedim, tekrar okuyabilirsiniz. Oyun kıran kişilerin amacı içine virüs enjekte edip de "Ohh 2-3 garibanı hackleyeyim şöyle" değil. Böyle boş işlerle uğraşmazlar. Ayrıca bazı şeyler daha sunayım;

Orijinal RDR2 ve Korsan RDR2'yi karşılaştırmıştım. Korsan RDR2'yi;

-Kaspersky Standard
-Emsisoft Emergency Kit
-Norton Power Eraser
-ESET Online Scanner
-Malwarebytes

araçlarıyla tarattım. Sonra korsan RDR2'nin launch dosyası ve steamapi64_dll dosyasını Hybrid-Analysis ve Filescan.io'ya upload edip orijinali ile karşılaştırdım. Korsan olanda "İmzası kırık" gibi klasik şeyler dışında orijinaliyle arasında bir fark yoktu.

Korsan yazılımların amacı insanlara virüs falan bulaştırmak değil kısacası. Birkaç makale okuyarak bu konuda bilgilenebilirsiniz, mantığını çözersiniz.

Genelde orjinal oynarım ama gidipte modern warfare 2 campaign remastered gibi bir oyuna para vermem korsan oynarım.
3-4 saat hikaye için 500 tl vermem.

RDR1 onu da korsan indireceğim patlarsa.

Resident evil 4 remake oyununu da korsan oynadım ancak iyi mi kötü mü öğrenmek için village olanını para ile alacam.

Satışı olmayanları ve fahiş fiyatlı olanları -klasik GTA Trilogy gibi- korsan.

Hybrid-Analysis ve Filescan.io'ya upload edip orijinali ile karşılaştırdım.
Hybrid-Analysis sitesini ilk defa sizden öğrendim. Bende 2 farklı max payne 2 exe'si var. Biri korsan, diğeri orijinal. Bu iki exe'yi Hybrid-Analysis sitesinde karşılaştırmak için her ikisini de siteye yüklemek mi gerekiyor? Yoksa sadece korsan exe'yi mi siteye yüklemeliyim?

Yani karşılaştırma yapmak istiyorsanız, doğal olarak; ikisini de ayrı sekmelerde upload etmeniz gerekiyor

Hybrid-Analysis raporunun nasıl hazırlandığını bilmiyorsanız: Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…