Geraltın kılıcı
Üstün
CP 2077'yi ve diğer oynadığım Epic ve 3. parti oyunlarının kayıt dosyaları nedense Linux'ta bulunmuyor. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.
Windows'taki dizini bulamadım.Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?
Hocam Steam oyunu değilse nasıl yapacağım?Eki Görüntüle 87109
Diğerlerini de Google'da "oyunun adı save file location linux" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 :: Steam Community
Anlatmaya çalıştığım Windows'tan Linux'a nasıl aktaracağımdı.Eki Görüntüle 87109
Diğerlerini de Google'da "oyunun adı save file location linux" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?Anlatmaya çalıştığım Windows'tan Linux'a nasıl aktaracağımdı.
Windows'taki dizini bulamadım.Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?
Hocam Steam oyunu değilse nasıl yapacağım?Eki Görüntüle 87109
Her oyunun kayıt dosyası konumu farklı olabilir. Benim bildiğim üç muhtemel konum var. Biri Kaydedilen Oyunlar klasörü, diğeri Belgeler klasörü, sonuncusuysa oyun dosyalarının bulunduğu klasör. Örnek:
Hocam 2 saattir bulamadım. Bu dosyalarının hepsinin olabilecek bölümlerini taradım ve arama motorundan arattım. Ancak oyunun save kaydı yok.Geneldec:\users\steamuser\documents\my games\icinde oluyor.
Oyun 3. parti.Her oyunun kayıt dosyası konumu farklı olabilir. Benim bildiğim üç muhtemel konum var. Biri Kaydedilen Oyunlar klasörü, diğeri Belgeler klasörü, sonuncusuysa oyun dosyalarının bulunduğu klasör. Örnek:
- C:\Users\%USERNAME%\Saved Games
- C:\Users\%USERNAME%\Documents
- C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\players
Windows'ta kayıt nerede ise, resimdeki wineprefix klasöründeki C klasöründen, ilgili konuma at.Hocam 2 saattir bulamadım. Bu dosyalarının hepsinin olabilecek bölümlerini taradım ve arama motorundan arattım. Ancak oyunun save kaydı yok.
Eki Görüntüle 89280
Oyun 3. parti.