Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?
Windows'taki dizini bulamadım.

Ek: Sorunu çözdüm. "Save Game" diye bir klasör olmadığından Türkçesinin benzeri bir klasör buldum. Adı "Kaydedilen oyunlar", bu klasörde tüm savelerim var.

Eki Görüntüle 87109

Diğerlerini de Google'da "oyunun adı save file location linux" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 :: Steam Community
Hocam Steam oyunu değilse nasıl yapacağım?
1727730366221.webp

Diğerlerini de Google'da "oyunun adı save file location linux" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.

Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?
Windows'taki dizini bulamadım.

Ek: Sorunu çözdüm. "Save Game" diye bir klasör olmadığından Türkçesinin benzeri bir klasör buldum. Adı "Kaydedilen oyunlar", bu klasörde tüm savelerim var.

Eki Görüntüle 87109

Son düzenleme:
Çözüm
Her oyunun kayıt dosyası konumu farklı olabilir. Benim bildiğim üç muhtemel konum var. Biri Kaydedilen Oyunlar klasörü, diğeri Belgeler klasörü, sonuncusuysa oyun dosyalarının bulunduğu klasör. Örnek:
  • C:\Users\%USERNAME%\Saved Games
  • C:\Users\%USERNAME%\Documents
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\players

Genelde c:\users\steamuser\documents\my games\icinde oluyor.
Hocam 2 saattir bulamadım. Bu dosyalarının hepsinin olabilecek bölümlerini taradım ve arama motorundan arattım. Ancak oyunun save kaydı yok.

Screenshot from 2024-10-10 10-40-01.webp

Her oyunun kayıt dosyası konumu farklı olabilir. Benim bildiğim üç muhtemel konum var. Biri Kaydedilen Oyunlar klasörü, diğeri Belgeler klasörü, sonuncusuysa oyun dosyalarının bulunduğu klasör. Örnek:
  • C:\Users\%USERNAME%\Saved Games
  • C:\Users\%USERNAME%\Documents
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\players
Oyun 3. parti.

Screenshot from 2024-10-10 10-43-06.webp