Merhaba arkadaşlar,

oyunpin.com.tr üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Bu site güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Alışveriş süreci hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler!

Hangi oyunu alacaksınız? Bu siteyi hiç kullanmadım fakat her ne kadar sevmesem de eğer istediğiniz oyun varsa item satış üzerinden alabilirsiniz.

Hangi oyunu alacaksınız? Bu siteyi hiç kullanmadım fakat her ne kadar sevmesem de eğer istediğiniz oyun varsa item satış üzerinden alabilirsiniz.

Repo alacağımda Steam üzerinden almak yerine daha hesaplı olabilir miyim diye araştırıyorum ama site güvenilir değil. Üyelik oluşturup ödeme ekranları falan baktım.

Merhaba arkadaşlar,

oyunpin.com.tr üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Bu site güvenilir mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Alışveriş süreci hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler!
Bana güvenilir gelmedi. $100 Steam bakiyesini ~900TL'ye satıyorlar.

8500 Valorant Pointi 600 Tlye , CS 2 Prime Status hesapları 75 TL ye satıyor.İmkanı olmayan fiyatlar hocam kesinlikle dolandırıcı.

8500 Valorant Pointi 600 TL'ye, CS 2 Prime Status hesapları 75 TL'ye satıyor. İmkanı olmayan fiyatlar hocam kesinlikle dolandırıcı.

Ayrıca iletişim kısmında 0850 000 0000 saçma sapan bir numara yazıyor. Sitede iletişim kısmına giriş dahi yapılamıyor. Güvenilmez.

8500 Valorant pointi 600 TL'ye, CS 2 Prime status hesapları 75 TL'ye satıyor. İmkanı olmayan fiyatlar hocam kesinlikle dolandırıcı.

Bana güvenilir gelmedi. $100 Steam bakiyesini ~900TL'ye satıyorlar.

Bana da öyle geldi ama bir konu oluşturayım dedim, sahte bir üyelikle girdim, baktım zaten ödeme ekranları falan çalışmıyor. 😂

Herhangi bir olumlu ya da olumsuz paylaşım görmedim. En azından birisi aratırsa, böyle bir konu olduğu için bilgi sahibi olur.

Bana da öyle geldi ama bir konu oluşturayım dedim, sahte bir üyelikle girdim, baktım zaten ödeme ekranları falan çalışmıyor. 😂

Herhangi bir olumlu ya da olumsuz paylaşım görmedim. En azından birisi aratırsa, böyle bir konu olduğun için öğrenmiş olur.

Kesinlikle hocam ben de şikayet var vs baktım bulamadım. En azından bundan sonra bakacaklar öğrenmiş olurlar.