Merhaba, ben şimdiye kadar hiç oyun hesabı satın almadım ve satın aldığım oyunları da bitirdikten sonra siliyorum, bir daha da yüzüne bakmıyorum. Hele online falan hiç girmiyorum. Epic Games'de bir sepet hazırladım. İndirimsiz tutarı 9.000 TL civarında, alabilecek gücüm var ama hem ailemden gizli bu parayı harcarsam fark ederler, hem de indirimde alacağım zaten 3.000-3.500 TL bandına düşecek. Güvenilir olan bir site buldum, Steam hesabı olarak veriliyor ve ömür boyu garanti desteği var. Arada yazdım, cevap veriyorlar, buradan almayı düşünüyorum. 3.500 TL'ye kurduğum sepette on kat daha fazla AAA oyun bulunan bir sepet oluşturdum. Üstüne bir de Cyberpunk 2077 DLC'sini sepetteki tutarı 1.000 TL'yi geçtiği için bedava veriyorlar. Sizce almaya değer mi? Sepetin ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Toplam 1.400 TL'ye alabileceğim oyunları Epic'ten alsam, en az 6.000 TL'ye mal olurdu. Bazıları da Epic'te yok zaten, buranın hepsi Steam hesabı.

Burası sepetin 1. bölümü:

Ekran görüntüsü 2024-04-09 093626.webp

Burası da devamı:

Ekran görüntüsü 2024-04-09 093752.webp

Ekran görüntüsü 2024-04-09 093812.webp

Bu da hediyesi.

Ekran görüntüsü 2024-04-09 093828.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Steam hesabı en kolay geri alınabilen hesap. Fatura gösterdiğin gibi geri veriyorlar. O tarz işlerden uzak durmanız daha iyi.

Merhaba, ben şimdiye kadar hiç oyun hesabı satın almadım ve satın aldığım oyunları da bitirdikten sonra siliyorum, bir daha da yüzüne bakmıyorum. Hele online falan hiç girmiyorum. Epic Games'de bir sepet hazırladım. İndirimsiz tutarı 9.000 TL civarında, alabilecek gücüm var ama hem ailemden gizli bu parayı harcarsam fark ederler, hem de indirimde alacağım zaten 3.000-3.500 TL bandına düşecek. Güvenilir olan bir site buldum, Steam hesabı olarak veriliyor ve ömür boyu garanti desteği var. Arada yazdım, cevap veriyorlar, buradan almayı düşünüyorum. 3.500 TL'ye kurduğum sepette on kat daha fazla AAA oyun bulunan bir sepet oluşturdum. Üstüne bir de Cyberpunk 2077 DLC'sini sepetteki tutarı 1.000 TL'yi geçtiği için bedava veriyorlar. Sizce almaya değer mi? Sepetin ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Toplam 1.400 TL'ye alabileceğim oyunları Epic'ten alsam, en az 6.000 TL'ye mal olurdu. Bazıları da Epic'te yok zaten, buranın hepsi Steam hesabı.

Burası sepetin 1. bölümü:

Eki Görüntüle 34265

Burası da devamı:

Eki Görüntüle 34266

Eki Görüntüle 34267

Bu da hediyesi.

Eki Görüntüle 34268
Oyun hesabı almak bana göre riskli ve mantıksız bir iş. Kardeşinin, kuzeninin falan olduğu zaman al, ama onun haricinde oyun satın al.👍

1 hafta sonra X site üzerinden aldığım hesap çalındı diye konu açmayacaksan alınabilir.

Hocam oyun satın almak daha güvenilir. Hesap alırsanız ya ortak hesap oluyor (Steam) veya hesabımı çaldı gibi gösterip ya hesabı kapatabilir ya da hesabı geri alabilir.

Kesinlikle önermem, bakmayın ömür boyu garanti olayına. Satmak için yapıyorlar, kimse sana, hesap satışının yasak olduğu bir platformda ömür boyu banlanmama, bilmem ne olmama garantisi veremez. Oyun almanı tavsiye ederim en kötü Gamepass gibi servisleri kullan ama hesap alma.

Her zaman için oyun satın alın. Hesap satın almak güvenli bir yöntem değildir.

Oyun hesabı almak bana göre riskli ve mantıksız bir iş. Kardeşinin, kuzeninin falan olduğu zaman al, ama onun haricinde oyun satın al.👍

1 hafta sonra X site üzerinden aldığım hesap çalındı diye konu açmayacaksan alınabilir.

Hocam oyun satın almak daha güvenilir. Hesap alırsanız ya ortak hesap oluyor (Steam) veya hesabımı çaldı gibi gösterip ya hesabı kapatabilir ya da hesabı geri alabilir.

1.300 TL'ye ne olacağı belli olmayan hesaplar almaktansa daha az oyun alıp kendi hesabıma eklerim.

Kesinlikle önermem, bakmayın ömür boyu garanti olayına. Satmak için yapıyorlar, kimse sana, hesap satışının yasak olduğu bir platformda ömür boyu banlanmama, bilmem ne olmama garantisi veremez. Oyun almanı tavsiye ederim en kötü Game Pass gibi servisleri kullan ama hesap alma.

Topluca almaktan vazgeçtim patlar matlar zaten hikayeyi bitirip bidahada girem hesaba en azından mesela Uncharted 4 alsam 1 hafta en azından patlamaz değilmi böyle bütün oyunları bir bir alıp bitiririm en azından bu sepete 6.000 TL Epic'te vermemiş olurum 1 hafta dayanırmı hesaplar.