Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Hiç hesap satın almadım. Para biriktirdikçe indirim günleri kendi hesabıma alıyorum. Şu an ben de hikayeli oyun oynuyorum. Son 2 saat falan kaldı. Muhtemelen yüzüne bakmayacağım ama en azından bana ait.
Aldığınız hesap patlarsa oyun kayıtları gider mi bilmiyorum. Bir ara FIFA için offline hesaplar patlıyordu. Oyun kayıtları da siliniyordu. Çoğu kişi bir ara konu açmıştı. Oradan hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltebilirler.
Garantisi olmayan işlere girmektense tek tek almanız güvenlik açısından daha mantıklı.
Aldığınız hesap patlarsa oyun kayıtları gider mi bilmiyorum. Bir ara FIFA için offline hesaplar patlıyordu. Oyun kayıtları da siliniyordu. Çoğu kişi bir ara konu açmıştı. Oradan hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltebilirler.
Garantisi olmayan işlere girmektense tek tek almanız güvenlik açısından daha mantıklı.
Verdikleri hesaplar genelde illegal yollardan elde edilmiş, internette cirit atan hesaplar oluyor. Kesinlikle paranızı oyun hesaplarına harcamayın.
@Asteria5534 Biraz şans işi ama muhtemelen 1 hafta dayanır. Ömür boyu siz de de kalabilir. Biraz şans işi. 1-2 oyunlu hesap alıp deneyin. Patlarsa patlar zaten. Kaybedecek bir şeyiniz olmaz en azından.
Oyun hesabını yüzlerce kişiye satıyorlar, güvenilir değil.Merhaba, ben şimdiye kadar hiç oyun hesabı satın almadım ve satın aldığım oyunları da bitirdikten sonra siliyorum, bir daha da yüzüne bakmıyorum. Hele online falan hiç girmiyorum. Epic Games'de bir sepet hazırladım. İndirimsiz tutarı 9.000 TL civarında, alabilecek gücüm var ama hem ailemden gizli bu parayı harcarsam fark ederler, hem de indirimde alacağım zaten 3.000-3.500 TL bandına düşecek. Güvenilir olan bir site buldum, Steam hesabı olarak veriliyor ve ömür boyu garanti desteği var. Arada yazdım, cevap veriyorlar, buradan almayı düşünüyorum. 3.500 TL'ye kurduğum sepette on kat daha fazla AAA oyun bulunan bir sepet oluşturdum. Üstüne bir de Cyberpunk 2077 DLC'sini sepetteki tutarı 1.000 TL'yi geçtiği için bedava veriyorlar. Sizce almaya değer mi? Sepetin ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Toplam 1.400 TL'ye alabileceğim oyunları Epic'ten alsam, en az 6.000 TL'ye mal olurdu. Bazıları da Epic'te yok zaten, buranın hepsi Steam hesabı.
Burası sepetin 1. bölümü:
Eki Görüntüle 34265
Burası da devamı:
Eki Görüntüle 34266
Eki Görüntüle 34267
Bu da hediyesi.
Eki Görüntüle 34268
Ben Bannerlord hesabı satın almıştım oyun offline bile olsa diğer oyuncular canlı yayın sekmesinden bir şekilde girip sizin oyununuzda tuşlara basabiliyor. Ayrıca aldığım tüm hesaplar da patladı ömür boyu garantili hesapların satıcısına ulaşılamıyor şu an. Ben Türkçe desteklemeyen tüm oyunları crack oynuyorum ama sizin gibi 2 seçeneğim olsa satın alırdım.
dotsh
Üstün
Topluca almaktan vazgeçtim patlar matlar zaten hikayeyi bitirip bidahada girem hesaba en azından mesela Uncharted 4 alsam 1 hafta en azından patlamaz değil mi böyle bütün oyunları bir bir alıp bitiririm en azından bu sepete 6.000 TL Epic'te vermemiş olurum 1 hafta dayanırmı hesaplar.
Rus forumlarında bu oyunların bulunduğu hesaplar cuma çıkışı lokma gibi dağıtılıyor. Değmez.
taylormomsen
Başarılı
Oyun hesabı vb. alınmaz be hocam