Merhaba. Steam'den ya da herhangi bir platformdan aldığım oyunun demo sürümünde mesela 30 FPS aldım diyelim. Oyunun tam sürümünü oynasam yine aynı FPS değerlerini alır mıyım? Ya da oyunun tam sürümündeki mekanlar vb olmadığı için demoda aldığım FPS'i alamaz mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Genelde bir yapımcı şirketi DEMO yayınladığında optimizasyon sorununu çözmüş bir şekilde yayınlar ki oyuncular ne oynadıklarını ve sistemlerinin nasıl bir performans vereceğini bilsin ve ona göre tam oyuna para versin , tabi bazı oyunlar böyle olmayabiliyor DEMO'da düşük alırsın ama tam sürümde 2 katını alırsın yada tam tersi. fakat dediğim gibi genelde hemen hemen aynı performansı hatta tam sürümde hataları düzelttiklerinde daha yüksek bir performans bile alırsın.Merhaba. Steam'den ya da herhangi bir platformdan aldığım oyunun demo sürümünde mesela 30 FPS aldım diyelim. Oyunun tam sürümünü oynasam yine aynı FPS değerlerini alır mıyım? Ya da oyunun tam sürümündeki mekanlar vb olmadığı için demoda aldığım FPS'i alamaz mıyım?
Genelde bir yapımcı şirketi demo yayınladığında optimizasyon sorununu çözmüş bir şekilde yayınlar ki oyuncular ne oynadıklarını ve sistemlerinin nasıl bir performans vereceğini bilsin ve ona göre tam oyuna para versin, tabii bazı oyunlar böyle olmayabiliyor Demo'da düşük alırsın ama tam sürümde 2 katını alırsın ya da tam tersi. Fakat dediğim gibi genelde hemen hemen aynı performansı hatta tam sürümde hataları düzelttiklerinde daha yüksek bir performans bile alırsın.
Hocam dahili ekran kartlı laptopumda Resident Evil 4 remake oynamayı düşünüyorum. Ama önce demosunu deneyeceğim. Bugün Torrent'ten Resident Evil 8 village başladım. Onda 25-55 FPS arası değerler alıyordum. Genelde 30 FPS civarı seyrediyordu. RE4 remake de benim laptoptan biraz daha düşük bir sistemle test videolarinda 20 FPS üstü oynanıyordu baktığımda. 20 FPS üstü beni tatmin ediyor o konuda sorunum olmaz.
Yani aslında Remake'de daha fazla FPS almanız lazım Village daha güncel daha ağırdı. sistem özellikleriniz nedirHocam dahili ekran kartlı laptopumda Resident Evil 4 remake oynamayı düşünüyorum. Ama önce demosunu deneyeceğim. Bugün Torrent'ten Resident Evil 8 village başladım. Onda 25-55 FPS arası değerler alıyordum. Genelde 30 FPS civarı seyrediyordu. RE4 remake de benim laptoptan biraz daha düşük bir sistemle test videolarinda 20 FPS üstü oynanıyordu baktığımda. 20 FPS üstü beni tatmin ediyor o konuda sorunum olmaz.
Yani aslında Remake'de daha fazla FPS almanız lazım village daha güncel daha ağırdı. Sistem özellikleriniz nedir?
i5-12450H işlemci.
Intel UHD Graphics ekran kartı.
8 GB lpdrr5 4800MHz RAM.
Laptop modeli Lenovo IdeaPad Slim 3
En düşük ayarlarda 20-25 FPS üstü kafi benim için. Alışkınım zaten düşük sistemlerde oyun oynamaya.
Anladım işlemcin aslında müsait ama diğer özellikler kısıtlıyor.i5-12450H işlemci.
Intel UHD Graphics ekran kartı.
8 GB lpdrr5 4800MHz RAM.
Laptop modeli Lenovo IdeaPad Slim 3
En düşük ayarlarda 20-25 FPS üstü kafi benim için. Alışkınım zaten düşük sistemlerde oyun oynamaya.
dediğin gibi 20-25 fps alırsın village da o fps'i aldıysan bunda hayli hayli alırsın.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-