AhmetBurak
Başarılı
Selam dostlar, özel güvenlik nasıl olunur? Mesela havaalanında olan güvenlikleri falan nasıl işe alıyorlar? Gözlük kullanmak sorun olur mu? Yaşım 18.
Selam dostlar, özel güvenlik nasıl olunur? Mesela havaalanında olan güvenlikleri falan nasıl işe alıyorlar? Gözlük kullanmak sorun olur mu? Yaşım 18.
Belgemi daha yeni aldım kardeşim. Lise mezunuysan silahsız alabiliyorsun, 21 yaşındaysan silahlıya yükseltebiliyorsun. İlk önce bulunduğun yerde kursa yazılıyorsun. 15-16 gün o sürüyor zaten. Bütün derslere katılmanı tavsiye ederim. Özellikle bilgin yoksa silah derslerine kesinlikle katıl. Sınavdan önce silah atış poligonuna da götürüyorlar zaten. Silahı öyle atlatırsın. Gözlük kullanmanın sakıncası yok, ben de gözlük kullanıyorum. Başka sorun olursa seve seve yanıtlarım.
Kurs ücretleri nedir? Bir de iş olanakları çok mu? Cevaplarınız için teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun.