Hocam değiştirdim aynı hastanedeki "sözde" en iyi doktora geçtim 2 aydır dozunu arttırdı ilaçların ama geçmiyor. 3 aydır ağzımdan şeker geçmedi yaHocam isterseniz doktor değişin belki yeni hocanın uygulayacağı tedavi iyi gelir. Ancak şöyle söyleyebilirim cilt problemleri bazen hiç geçmiyor bazen kendiliğinden geçiyor. Çok geçmiş olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Yoğunluk durumumuza göre bazen müvekkillere geç dönüş yapabiliyoruz elbette. Hoş değil kabul ediyorum, ancak en azından kendi adıma konuşmak gerekirse en fazla 1 gün geç dönüş yapmışlığım var. Meslektaşımdır bir şey demeyeyim, vardır onun da bir meşguliyeti muhtemelen.Teşekkür ederim. Benim de avukatlara saygım sonsuz tabii ki. Benim avukatım mesajlarıma 1 hafta ya da 10 gün geç dönüyor. Dava açıklanmış bilgi edinmek istiyorum ama 10 gün bekliyorum resmen. Kesinlikle laf etmiyorum ama bu duruma işini iyi yapıyor neyse ki istiyorsa 1 ay geç cevap versin halletsin de işimi.
Hocam İstanbul'da yaşıyorsanız. Anadolu yakasında Yeditepe Hastanesi var orada Özlem Akın adında bir doktor var tavsiye ederim kendisini. Deneyimli bir hocadır. Belki bir yararı dokunur size.Hocam değiştirdim aynı hastanedeki "sözde" en iyi doktora geçtim 2 aydır dozunu arttırdı ilaçların ama geçmiyor. 3 aydır ağzımdan şeker geçmedi ya.
Ben dava açıklandığını öğrenince ''Bir durum var mı?'' ''Ne yapmam lazım?'' gibi şeyler soruyorum ama inanın hiç problem değil halletsin yeter. Halletsin istiyorsa 1 ay geç dönsünYoğunluk durumumuza göre bazen müvekkillere geç dönüş yapabiliyoruz elbette. Hoş değil kabul ediyorum, ancak en azından kendi adıma konuşmak gerekirse en fazla 1 gün geç dönüş yapmışlığım var. Meslektaşımdır bir şey demeyeyim, vardır onun da bir meşguliyeti muhtemelen.Ayrıca böyle ironik bir durum var ilginç bir şekilde. Her fırsatta dosyasının akıbetini soran, avukatı sık boğaz eden müvekkilin işi rast gitmiyor ama ayda yılda bir kez soran müvekkilin işi rast gidiyor ve davası kazanılıyor.
![]()