Özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini düşündüğüm için Valorant'ı silmeli miyim?

Valorant yükledim çünkü desenli hesabım var ve oynamak istedim. Duyduğuma göre Valorant'ın anti hilesi Vanguard bilgisayarımızı tam yetki ile izliyormuş. Ekran fotoğrafı alıp inceliyorlarmış. Yani benim burada yazdığım şeyler bile onlara gidiyor. Benim özel dosyalarım var. Özel hayatıma önem veriyorum. Valorant oynamayı seviyorum ama böyle bir şey çok sinir bozucu. Ne yapmalıyım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna eğer çok bağımlıysan öncelikle buna bi mesafe koyman gerekir, oynamamayı dene yada en azından Counter Strike 2 gibi alternatiflere geç. Riot Games bu konu da çok sıkılaşmaya başladı çünkü. Bağımlı isen direkt oyunu silmek psikolojik olarak iyi olacağını zannetmiyorum eğer çok takıyorsan bu konuyu. Senin anlattığın gibi abartılı bir durum yok ortada tabi fakat bazı ufak tefek bence ihlal edecek sorunları var.

Senin bilgisayarını inceleyecek durum varsa incelesin. Gereksiz şeylere evham yapmayın. Öyle bir şey olsa duyulsa zaten Riot ayvayı yer.

Senin bilgisayarını inceleyecek durum varsa incelesin. Gereksiz şeylere evham yapmayın. Öyle bir şey olsa duyulsa zaten Riot ayvayı yer.
Riot'u bu kadar savunmanın manasını çözemedim. Ayrıca incelemesi için MİT ajanı falan olmasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm toplanan verilere ortak sahip değiller ki? Google'un topladığı ayrıdır Riot'un topladığı ayrıdır.
Google ı kim kastetti ki. Turknetten zaten ben gittim ki. Panelciler zaten tüm sülanenin seceresini çıkarıyor.

Bir de PC'ni uzaktan kontrol etsinler
Şaka bir yana böyle bir şey yok, Riot Games, bilgisayarından veri almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…