Detaylar
Kim cevapladı?Biraz daha açıklar mısınız hocam? Pek anlamadım.Ya öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben şöyle yaptırmıştım: Kolyenin üzerine Tengrizm şeklini çizdirtmiştim, 15-30 dakikaya verdilerdi.
Düz bir şey üzerine mi çizdirdiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
rowdzel
Uzman
Bir ara ben de araştırmıştım bu olayı ama tek çıkar yol gümüşçülerdi. Gümüşçüler de internet fiyatlarına göre bazen 1-2 kat fazla fiyat çekebiliyorlar çünkü 925 ayar gümüş ve el işçiliği olduğu için. İşin özeti gümüşçülerde yaptırabilirsin. Oturduğun semtteki gümüşçülere fiyat sorabilirsin ya da instagram-facebook üzerinden gümüşçüler bulabilirsin. Altından yaptırmak gibi bir zevk düşüncen varsa tabii ki kuyumculara sorabilrsin. Gümüş harici başka bir materyal için de ıvır zıvır hediyelik satan el yapımı sayfalar bulman lazım brom. Hatta bu soruna bir çözüm bulursan ve bana da bir alıntı bırakırsan bende benzer bir şey isteyebilirim.Biraz daha açıklar mısınız hocam? Pek anlamadım.
Son olarak hazır gümüş bilekliklerinden aldığım bir sayfanın malzemesi kaliteliydi, özel el işçiliği var mı sorabilirsin: Osmanlı Gümüş
Bir ara ben de araştırmıştım bu olayı ama tek çıkar yol gümüşçülerdi. Gümüşçüler de internet fiyatlarına göre bazen 1-2 kat fazla fiyat çekebiliyorlar çünkü 925 ayar gümüş ve el işçiliği olduğu için. İşin özeti gümüşçülerde yaptırabilirsin. Oturduğun semtteki gümüşçülere fiyat sorabilirsin ya da Instagram-Facebook üzerinden gümüşçüler bulabilirsin. Altından yaptırmak gibi bir zevk düşüncen varsa tabii ki kuyumculara sorabilrsin. Gümüş harici başka bir materyal için de ıvır zıvır hediyelik satan el yapımı sayfalar bulman lazım brom. Hatta bu soruna bir çözüm bulursan ve bana da bir alıntı bırakırsan bende benzer bir şey isteyebilirim.
Son olarak hazır gümüş bilekliklerinden aldığım bir sayfanın malzemesi kaliteliydi, özel el işçiliği var mı sorabilirsin: Osmanlı Gümüş
Aradığım cevap buydu, yakınlarda bir gümüşçü var, ona sorayım.
925 ayar gümüş istiyorum, attığım kolyenin internet fiyatı 800 TL, ancak şu an param olmadığı için ay başı yaptıracağım, o zamana da kalmayacak.
erdym
Üstün
Fotoğraftaki kolyeyi yaptırmak istiyorum, nasıl yaptırabilirim, nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 124375
Gümüş pahalı gelirse CNC lazer kesim atölyesinde yaptırmayı deneyebilirsin. Ben oradan tipik parçaları alıyorum fakat benim aldığım yer toplu üretim yapıyor. Özellikle aratacaksan lazer kesim hobi atölyesi olarak yapan yerleri aratabilirsin.
Çeliğin üzerine evet.Biraz daha açıklar mısınız hocam? Pek anlamadım.
erdym
Üstün
Plaka şeklindeyse lazer kesimdir muhtemel.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-