rauay

Başarılı
Selamlar.

Fiyat almak amacıyla bir masanın fotoğrafını marangoza attım ve bana 10.000 TL fiyat çekti. Sizce bu pahalı mı?

Aynı marangoz daha önce 120x50 ölçülerinde düz bir balkon masasını 2.000 TL'ye yapmıştı. Hatta üzerinde çiçek deseni olan başka bir masayı da yine 2.000 TL'ye yaptı. Ancak şimdi 155 cm uzunluk, 60 cm genişlik ve 75 cm yükseklik ölçülerindeki bu yeni masa için benden 10.000 TL istiyor.

Ölçüler biraz daha büyük olsa da aradaki bu fiyat farkı normal mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

WhatsApp Image 2026-06-21 at 17.50.35.webp

d2842aff-785f-40cf-89fc-92a26a7690c2.webp

Bu masayı 7K'ye aldım, kendim kurdum. İşlevsel ve cidden güzel, malzeme kalitesi de harbiden sağlam. 10K bilemedim, fazla geldi biraz. Başka marangozlarla da konuş, ona göre karar ver.

Trendyol'dan aldığım buna benzer bir masa kullanıyorum ama sallanıyor, bana hiç güven vermiyor ayak kısımları ince masalar.

Bu masayı 7K'ya aldım, kendim kurdum. İşlevsel ve cidden güzel, malzeme kalitesi de harbiden sağlam. 10K bilemedim, fazla geldi biraz. Başka marangozlarla da konuş, ona göre karar ver.
Sallanma problemi yaşıyor musunuz?

Sallanma problemi yaşıyor musunuz?

Bu masanın aynısı başka yerden bende almıştım willhome 3000 küsur falandı sallanma sıfır taş gibi masa. Sanırım aynı yerden çıkma olabilir. Yan firması da olabilir.

Tek zor yanı kurulumda çok zorlandım. Minifix beni çok zorladı ama kurulunca da taş gibi sağlam kaliteli masa