O oguzhqann Çalışkan Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 0 19 Eylül 2025 #1 Merhaba, ocak ayı gibi jinekomasti ameliyatı olmayı planlıyorum. Merak ettiğim konu: İstanbul'da özel hastanelerde taksit imkanı oluyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor? Bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2025
Merhaba, ocak ayı gibi jinekomasti ameliyatı olmayı planlıyorum. Merak ettiğim konu: İstanbul'da özel hastanelerde taksit imkanı oluyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor? Bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum.
S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 19 Eylül 2025 #2 Ben Medicana Ataşehir de ameliyat oldum. Nakit istiyorlar.
KS KS O oguzhqann Çalışkan Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 0 19 Eylül 2025 #3 S. Vettel dedi: Ben medicana Ataşehir de ameliyat oldum. Nakit istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Mahsuru yoksa kaça oldunuz acaba çok uçuk bir fiyat değilse nakit verebilirim. Birde Harun Çöloğluyla mı iletişime geçtiniz ?
S. Vettel dedi: Ben medicana Ataşehir de ameliyat oldum. Nakit istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Mahsuru yoksa kaça oldunuz acaba çok uçuk bir fiyat değilse nakit verebilirim. Birde Harun Çöloğluyla mı iletişime geçtiniz ?
S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 19 Eylül 2025 #4 oguzhqann dedi: Mahsuru yoksa kaça oldunuz acaba çok uçuk bir fiyat değilse nakit verebilirim. Birde Harun Çöloğluyla mı iletişime geçtiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet Harun hoca. Ben 80.000 TL'ye oldum ama fiyat güncellenmiştir muhtemelen, 2 aya yakın oldu olalı.
oguzhqann dedi: Mahsuru yoksa kaça oldunuz acaba çok uçuk bir fiyat değilse nakit verebilirim. Birde Harun Çöloğluyla mı iletişime geçtiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet Harun hoca. Ben 80.000 TL'ye oldum ama fiyat güncellenmiştir muhtemelen, 2 aya yakın oldu olalı.