Hatırlamıyorum Windows'u tekrar yükledim. Düzeldi.Kendim bir sorun yaşamamıştım çünkü.
Hocam şu işaretli olanlardan hangilerini işaretlemiştiniz?
Eki Görüntüle 223749
Hatırlamıyorum Windows'u tekrar yükledim. Düzeldi.Kendim bir sorun yaşamamıştım çünkü.
Hocam şu işaretli olanlardan hangilerini işaretlemiştiniz?
Eki Görüntüle 223749
Pek bir şey kurduğumuz söylenemez bro yani ben direkt Steam üzerinden istediğim oyunu pek ek ayar yapmadan oynayabiliyorum. Denemelisin alışınca Windows kullanmazsın zaten. Sürücüler zaten otomatik yükleniyor. Birçok kişi NVIDIA ile kullanıyor. Senin tercihin şahsen ABD ve İsrail e kayıtsız veri sağlayan bir spyware windowstan iyidir.Hocam, herkes uğraşmak istemiyor; sorun biraz burada, biraz da Windows’a göre daha zahmetli olmasında. Yok Wine kur, yok ‘bu Wine sürümü bu uygulama için olmaz’ derken iş uzuyor. Biraz daha gelişse, tek tıkla çalıştırabilsek çok güzel olacak. Linux kullanamayan birisi bence Windows 10 LTSC + uzatılmış güvenlik güncellemeleriyle devam etmeli.
Pek bir şey kurduğumuz söylenemez bro yani ben direkt Steam üzerinden istediğim oyunu pek ek ayar yapmadan oynayabiliyorum. Denemelisin alışınca Windows kullanmazsın zaten. Sürücüler zaten otomatik yükleniyor. Birçok kişi NVIDIA ile kullanıyor. Senin tercihin şahsen ABD ve İsrail'e kayıtsız veri sağlayan bir spyware Windows'tan iyidir.