Özgür Özel'in çizdiği tüm kırmızı çizgileri silip yeni kırmızı çizgiler çizmesi ve onlar geçilince onları da silip yeni kırmızı çizgiler çizmesi insanlarda da bende de güvensizlik yaratıyor. Liderin biraz da güven verebilmesi lazım ki ben Özgür Özel'e komisyona katıldığından beri güvenemiyorum.
Ben zaten seçimlerde oy kullanmayı(genel seçim, cumhurbaşkanlığı değil) düşünmüyorum. Fikrimi değiştiren bir şey olur umarım 2028'e kadar.
20 yıldır ülkeyi satmadıkları, mahvetmedikleri yer kalmadı. Hâlâ ‘lider bana güven vermiyor’ diyorsun. Bu seçimi bir kişiye güvenmeye göre mi yapıyoruz, yoksa partiye ve vaatlerine göre mi? Buna karar ver önce. Eğer 2028’de de oy kullanmayacaksan, o zaman bu düzenden şikâyet etmeye hakkın yok. ‘Yılan dokunmasın yeter’ diye yaşamaya devam et o zaman.
Kemal'den kesinlikle daha iyi ancak şu anda çok ama çok yetersiz. Saraçhane ruhunu koruyamadı hatta isteyerek kendisi dağıttı. Ayrıca köylü seçmenin hoşuna gitmeyecek adımlar da atıyor şu anda.
20 yıldır ülkeyi satmadıkları, mahvetmedikleri yer kalmadı. Hâlâ ‘lider bana güven vermiyor’ diyorsun. Bu seçimi bir kişiye güvenmeye göre mi yapıyoruz, yoksa partiye ve vaatlerine göre mi? Buna karar ver önce. Eğer 2028’de de oy kullanmayacaksan, o zaman bu düzenden şikâyet etmeye hakkın yok. ‘Yılan dokunmasın yeter’ diye yaşamaya devam et o zaman.
Partiye oy vermek farklı, cumhurbaşkanına oy vermek farklı. Ben cumhurbaşkanlığında oy vereceğimi orada özellikle belirttim böyle bir tepki geleceğini bildiğim için. Belli ki okumamışsınız.
Şu anki CHP'ye ben oy falan vermeyeceğim. İsterseniz AKP'li diyin, isterseniz vatan haini diyin, isterseniz küfürler saydırın. Cumhurbaşkanlığında sadece CHP adayına oy vereceğim o da zorunda olduğum için. Şu mesajları okurken dikkatli okuyun azıcık. Ve her CHP'ye oy vermek istemeyeni de "düzenden memnun, AKP'li" olarak damgalamayın.
1 sene kullanılmayan telefonlar neden kapatılıyor? O kadar çok saçmalık var ki hangi birini sayalım, Türkiye'den alınmış yurt içi telefon hat takılmadı diye kullanıma kapatılıyor. Geri kullanıma açılır diye E-Devlet sistemine başvuru yaptığın zaman onay gelmiyor, tamamen kandırmaca.
Orası öyle. Ama Mansur Yavaş'ın da tutuklanacağı konuşuluyor. Eğer 2028'e kadar tutuklanırsa ve İmamoğlu da salınmazsa elde kaldı tek olası aday: Özgür Özel. Muharrem İnce'yi çıkaracaklarını falan sanmıyorum. Zaten çok yıprandı isteyip istemeyeceği bile belirsiz.
1 sene kullanılmayan telefonlar neden kapatılıyor? O kadar çok saçmalık var ki hangi birini sayalım, Türkiye'den alınmış yurt içi telefon hat takılmadı diye kullanıma kapatılıyor. Geri kullanıma açılır diye E-Devlet sistemine başvuru yaptığın zaman onay gelmiyor, tamamen kandırmaca.
Sırf Türkiye'den telefon alalım ve kaçak kullanamayalım diye böyle yapıyorlar. Adamlar sorunu kökten çözmeye uğraşmak yerine soruna yama yapıp duruyor. Bu yamalar da dayanmıyor patlıyorlar hep. İlk önce "Vatandaş neden kaçak telefon kullanıyor?" diye düşünmeleri lazım. Nedenini de biliyorlar gerçi de işlerine gelmiyor işte.
Orası öyle. Ama Mansur Yavaş'ın da tutuklanacağı konuşuluyor. Eğer 2028'e kadar tutuklanırsa ve İmamoğlu da salınmazsa elde kaldı tek olası aday: Özgür Özel.
Sırf Türkiye'den telefon alalım ve kaçak kullanamayalım diye böyle yapıyorlar. Adamlar sorunu kökten çözmeye uğraşmak yerine soruna yama yapıp duruyor. Bu yamalar da dayanmıyor patlıyorlar hep. İlk önce "Vatandaş neden kaçak telefon kullanıyor?" diye düşünmeleri lazım. Nedenini de biliyorlar gerçi de işlerine gelmiyor işte.
Blog da incelemesini yaptığım telefonların hepsini kapatmışlar, iyi ki çift hatlı birisi açık. Çift hatlı olmayanlar komple çöp oluyor. Yurt dışı olmayan paranla aldığın telefonu kapatmak ne dünya üzerinde böyle bir kanun başka bir ülkede var mı? E devlet sistemi diyorlar 50 kere başvuru yapsan onay gelmiyor.
Blog da incelemesini yaptığım telefonların hepsini kapatmışlar, iyi ki çift hatlı birisi açık. Çift hatlı olmayanlar komple çöp oluyor. Yurt dışı olmayan paranla aldığın telefonu kapatmak ne dünya üzerinde böyle bir kanun başka bir ülkede var mı? E devlet sistemi diyorlar 50 kere başvuru yapsan onay gelmiyor.
Amaç para cukkalamaktan ibaret. Çok istiyorsan elli bin lira kardeşim, diyor sana devlet; sen de vermek zorunda kalıyorsun.
Zaten bu IMEI kayıt parası zımbırtısı Vestel'in isteği üzerine geldi diye biliyorum. Maksat da Venus telefonları daha çok sattırmaktı. Ne oldu ellerinde patladı onlar da. Hatta Vestel bile batmaya doğru gidiyor.
O savunduğun CHP'nin yarısı kendi partisine ihanet etti. Eminim senden benden daha az muhaliftir onlar. Özgür Özel tıpkı Tayyip gibi apoya destek vermedi mi? Peki Özgür Özel nasıl muhalif oluyor mecliste bu kadar kritik bir sorunda böyleyse? Eylemlerde dokunulmazlığını kullanıp gençlerin önüne geçebilir ve gençler zarara uğramadan eylem yapabilirlerdi. Ama o arkada izleyip gençlerin jop yemesine göz yumdu. O partiden bir Eren Erdem geçmiş sen bana CHP'nin diktatörleşmeyeceğinin garantisini verebilir misin? veremezsin. CHP belediyelerinin işlevsiz memurlara tonlarca maaş verdiğini de görüyoruz. Yarın bir gün CHP iktidarı gelirse tıpkı AKP gibi sermayedarlarla anlaşıp kodamanlara taviz verecek. Çünkü sistemin özü çürük. Bu sistem demokrasi ile değil devrimle değişir. Sanada 2 slogan tutuşturmuşlar kanıyorsun. Eğer CHP gelince her şey düzelecek ülke refaha erecek sanıyorsan çok yanılıyorsun. Bu ülkenin rayının sert bir şekilde atması lazım. Bazı canların yanması lazım.